Primarul Boriga a dat startul sărbătorilor de iarnă!

Deși, în mod tradițional, se vorbește despre debutul perioadei sărbătorilor de iarnă începând cu Sf. Nicolae, anul acesta, cel puțin pentru târgovișteni, sărbătorile au început mai devreme. Luni, 2 decembrie, primarul Gabriel Boriga a aprins luminile care împodobesc pomul de Crăciun de pe Platoul Prefecturii. Operațiunea s-a bucurat de susținerea a sute de copii care, secondați de părinți, s-au bucurat de momentul special.

Dacă cei mici au fost atrași în special de brad și de decorațiunile din piață, părinții nu au ratat ocazia de a se fotografia cu primarul municipiului.

”Trăim spiritul iernii, spiritul Crăciunului, spiritul colindelor împreună, pentru o viaţă mai bună. Urmează o lună în care toţi ar fi bine să fim mai buni, mai înţelepţi, să ne iubim şi să ne apreciem mai mult unul pe celălalt. Urez pe această cale tuturor târgoviştenilor să aibă parte de sărbători în linişte, sărbători în pace, alături de familie şi de cei care le sunt alături şi la bine, şi la rău” , le-a spus celor prezenți primarul Boriga.

2 Comments

leave a reply