Primăria Târgoviște lucrează la Regulamentul privind locurile de parcare. De la 1 ianuarie 2022, aproximativ 13.000 de locuri de parcare vor avea contracte de închiriere

Ana Maria Popescu 27/07/2021 0
Primăria Târgoviște lucrează la Regulamentul privind locurile de parcare. De la 1 ianuarie 2022, aproximativ 13.000 de locuri de parcare vor avea contracte de închiriere

La  nivelul Primăriei Târgoviște se află în acest moment în elaborare Regulamentul privind locurile de parcare, care va face „ordine” în parcările din municipiu, în special în cele rezidențiale.

Potrivit primarului Cristian Stan până la finalul acestui an Primăria va face atribuirea locurilor de parcare în baza noului Regulament, incluziv în zonele care au fost reabilitate și modernizate în cadrul Planurilor Integrate de Dezvoltare Urbană (PIDU), implementate cu fonduri europene, și unde până acum nu au fost permise închirierea spațiilor de parcare.

Edilul municipiului susține că la nivelul întregului municipiu vor fi închiriate aproape 13 mii de locuri de parcare, foarte mulți târgovișteni deja făcând solicitări în acest sens. Primarul Cristian Stan speră ca Regulamentul să fie finalizat în cel mai scurt timp, iar din luna septembrie să înceapă să se primească cereri pentru închirierea locurilor de parcare din partea târgoviștenilor, iar din ianuarie 2022 acestea să fie atribuite doritorilor.

„Este în elaborare Regulamentul privind locurile de parcare din Municipiul Târgoviște, urmând ca până la finalul acestui an să facem atribuirea locurilor de parcare în baza noului Regulament inclusiv pe zona Micro XI, Micro XII, Cartier CFR, Cartier Aleea Trandafirilor, Micro VI,  adică toate acele zone care au făcut obiectul PIDU-urilor și unde nu se puteau închiria locurile de parcare. Cred că ne vom apropia de vreo 13 mii de locuri de parcare în municipiul Târgoviște, care urmează să fie închiriate, avem foarte multe solicitări. Deci vom avea o perioadă de depune, dar vom anunța public după aprobarea Regulamentului acest lucru, probabil undeva în cursul lunii septembrie, după aceea vor fi atribuite și de la 1 ianuarie vor intra în vigoare noile contracte de închiriere a locurilor de parcare din municipiul Târgoviște, vrem să asigurăm gestionarea acestor locuri de parcare și în acest fel, va fi și eu aplicație de telefon prin intermediul căreia se va putea gestiona foarte bine acest aspect în municipiul Târgoviște”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

Leave A Response »