Președintele Senatului, în vizită în Dâmbovița. C.P. Tăriceanu a prezentat targetul ALDE la europarlamentare

Ana Maria Popescu 12/04/2019 0
Președintele Senatului, în vizită în Dâmbovița. C.P. Tăriceanu a prezentat targetul ALDE la europarlamentare

Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, lider ALDE, a efectuat astăzi o vizită preelectorală în județul Dâmbovița. Alături de secretarul executiv ALDE, Daniel Chițoiu, deputatul Andrei Gerea, președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, președintele ALDE Târgoviște, Cosmin Bozieru, dar și de alți lideri locali ai partidului, Călin Popescu Tăriceanu a mers la două societăți comerciale importante din municipiul Târgoviște, Rondo Carton și Vascony, s-a întâlnit cu arhiepiscopul și mitropolitul Târgoviștei, ÎPS Nifon, iar ziua a încheiat-o în orașul Titu, acolo unde a vizitat Centrul Tehnologic Renault, a avut o întâlnire cu autoritățile locale, dar și cu membrii și simpatizanții partidului.

Liderul ALDE le-a vorbit membrilor de partid despre lista de candidați, dar și despre importanța alegerilor europarlamentare, acestea fiind o „repetiție generală” înainte de competiția electorală pentru Palatul Cotroceni, dar și de alegerile locale de anul viitor.

Targetul ALDE pentru alegerile din 26 mai este câștigarea a 5 mandate de europarlamentar. În ceea ce privește obiectivul fixat pentru Organizația Județeană a partidului, ALDE Dâmbovița trebuie să obțină un scor de peste 12%.

„Le-am prezentat lista noastră de candidați, pe care apreciez că este alcătuită din cei mai valoroși oameni din partid, am pus ceea ce am avut mai bun, oameni cu experiență profesională și experiență politică, care pot să ne reprezinte cu curaj, cu demnitate, cu profesionalism în Uniunea Europeană. Am convingerea că vom putea să obținem un scor bun, noi scontăm pe 5 mandate în viitorul Parlament European și acest prim pas reprezintă, dacă vreți, un fel de repetiție generală pentru alegerile din finele anului, alegerile prezindențiale și mai ales pentru alegerile locale și parlamentare din anul 2020”, a declarat la Titu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Leave A Response »