Președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan: Blat între Pro România și PNL, atât la nivel județean, cât și național. Mă aștept ca Pro România să nu voteze moțiunea de cenzură și să lase PNL în continuare la guvernare.

Ana Maria Popescu 03/08/2020 0
Președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan: Blat între Pro România și PNL, atât la nivel județean, cât și național. Mă aștept ca Pro România să nu voteze moțiunea de cenzură și să lase PNL în continuare la guvernare.

Președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, acuză Pro România de blat cu PNL, atât la nivel județean, cât și la nivel național. Liderul social democraților dâmbovițeni susține că acest blat va fi dovedit foarte curând la momentul moțiunii de cenzură. Până atunci însă, președintele PSD Dâmbovița face apel la competitorii politici să renunțe la atacurile la adresa Partidului Social Democrat, iar campania electorală pentru alegerile locale să se desfășoare sub semnul decenței, al prezentării de proiecte pentru dezvoltarea comunităților locale, pentru că dâmbovițenii s-au săturat de scandalurile politice, cu atât mai mult de cele dintre PSD și Pro România.

Deputatul Corneliu Ștefan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița, a declarat că formațiunea politică pe care o conduce se luptă în campanie în principal cu adversarul său tradițional, Partidul Național Liberal, care la momentul actual a recurs la un joc murdar, bazat pe șantaj și amenințări, pentru a convinge primarii social democrați să treacă în barca liberală.

Corneliu Ștefan anunță însă competitorii politici că PSD nu se teme de amenințări și presiuni, iar pe 27 septembrie ca câștiga alegerile în Dâmbovița, atât președinția Consiliului Județean, cât și în majoritatea localităților județului.

„Fac un apel public la decență, un apel la cooperare pentru comunitățile locale. Noi ne-am dorit o alianță, nu din cauza noastră nu avem o alianță în județul Dâmbovița, dar este tragic să văd cum liderii Pro România merg în comunitățile locale și spun oamenilor că vor să rupă din Partidul Social Democrat ca să câștige PNL-ul. Eu și colegii mei muncim pentru Partidul Social Democrat, muncim pentru comunitățile locale, și nu muncim pentru a rupe alt partid ca să câștige adversarul tradițional al PSD. Adversarul nostru tradițional este Partidul Național Liberal și conform tuturor sondajelor de opinie, noi, PSD, ne batem cu locul 2. Vreau să lăsăm răutățile, eu înțeleg că ura este un motor politic, dar românii, dâmbovițenii nu mai vor scandal, situația este tragică din punct de vedere al sănătății… Noi cei din PSD ne luptăm cu adversarul tradițional, cu PNL, care nu a făcut nimic pentru dâmbovițeni, cu PNL, care nu a făcut nimic pentru români și cu liderii PNL, care zi de zi se ocupă numai de șantaj asupra primarilor PSD, se ocupă numai de amenințări, numai de lucruri necurate asupra primarilor și a familiilor primarilor PSD. Noi ne batem cu locul 2, nu ne batem cu locul 4.

Este tragic că sloganul de campanie al liderilor Pro România este acela de a rupe cât mai mult din PSD, ca să câștige PNL. Eu mă așteptam la un slogan prin care să ne unim și să facem treabă bună pentru dâmbovițeni.

Dâmbovițenii s-au săturat de scandal între PSD si Pro România. Niciodată nu am atacat nici un lider al Pro România, niciodată nu am atacat pe nimeni, dar nici nu putem să acceptăm să fi atacați din două în două zile… Celor care ne poartă de grijă le transmit să își vadă fiecare de echipa lui. Nu cred că este normal unde s-a ajuns astăzi în județul Dâmbovița. Îndemn la decență, la calm, vreau să ne batem pe proiecte pentru județul Dâmbovița. Niciodată nu voi lansa atacuri la persoană asupra vreunui contracandidat. Voi veni în fața dâmbovițenilor cu un Masterplan pe care nu l-a făcut nimeni în 30 de ani, și îmi asum ceea ce spun, un Masterplan pentru dezvoltarea tuturor comunităților locale, pilonul principal fiind Consiliul Județean Dâmbovița împreună cu municipiul Târgoviște. Aceasta este campania pe care eu, Corneliu Ștefan, o voi avea în Dâmbovița, nu o să atac pe nimeni. Sper și îmi doresc ca atacurile la persoană să înceteze și să venim în fața dâmbovițenilor cu proiecte concrete pentru comunitățile locale.

Cel mai puternic aliat pentru PSD este dâmbovițeanul, este omul, cetățeanul, care efectiv vine alături de noi și ne dă încredere zi de zi.

PSD nu are nici un fel de blat, eu cred că în Dâmbovița blatul este între PSD și Pro România, și este un blat pe față. Pro România are blat cu PNL și îmi asum ceea ce spun. Atâta timp cât spui în fiecare zi că vrei să rupi din PSD ca să câștige PNL este clar că este blat. Blatul este și la nivel național și în Dâmbovița. Nu am văzut pe președintele Iohannis să atace Pro România că nu a votat legea carantinării, că nu a votat starea de urgență, starea de alertă… D-aia spun că este blat între PNL și Pro România. Mă aștept ca Pro România să nu voteze moțiunea de cenzură și să lase PNL în continuare la guvernare”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan.

Leave A Response »