Președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan: „Alianțe cu dâmbovițenii, nu alianțe cu partidele. Vom avea o campanie corectă, o campanie bazată pe oameni și pe proiecte”

Ana Maria Popescu 12/08/2020 0
Președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan: „Alianțe cu dâmbovițenii, nu alianțe cu partidele. Vom avea o campanie corectă, o campanie bazată pe oameni și pe proiecte”

„Alianțe cu dâmbovițenii, nu alianțe cu partidele”, este promisiunea pe care o face președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, candidat la președinția Consiliului Județean, înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile locale. Liderul social democraților dâmbovițeni a transmis contracandidaților săi că nu are de gând să răspundă atacurilor politice în perioada campaniei electorale, obiectivul PSD fiind acela de a fi alături de oamenii din județ, a le asculta problemele, sfaturile și a identifica soluții la cât mai multe dintre problemele comunităților și a administrațiilor locale.

„Vom avea o campanie corectă, o campanie în care vom spune dâmbovițenilor ce am făcut și ce vrem să facem în fiecare localitate, o campanie bazată pe proiecte”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan.

,,Cu excepția celor două localități – Vulcana Băi şi Voineşti – în care PSD Dâmboviţa sprijină primarii din aceste localităţi, aşa cum am promis dâmboviţenilor avem candidaţi în toate localităţile pentru funcţia de primar, avem liste complete pentru consiliile locale, listă completă pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi bineînţeles candidat PSD pentru funcţia de preşedinte al CJD. Vom avea o campanie corectă, o campanie în care vom spune dâmboviţenilor ce am făcut şi ce vrem să facem în fiecare localitate, o campanie bazată pe proiecte. În calitate de preşedinte al PSD Dâmboviţa şi de candidat la funcţia de preşedinte al CJD vreau să transmit tuturor candidaților, contracandidaților, că nu voi apela la disputele personale pe care aceştia le aruncă în spaţiul public, campania mea va fi bazată pe oameni şi pe proiecte. Echipa mea, a PSD Dâmboviţa, echipa cea mai puternică din judeţ va avea în prim plan dezvoltarea comunităţilor locale. Noi nu facem nici blaturi, nici alianţe, noi mergem doar pe Partidul Social Democrat, noi facem alianţe doar cu cetăţenii. Nu facem alianţe cu anumite partide politice care au doar interese personale, noi facem alianţe doar cu dâmboviţenii. Acesta este sloganul nostru de campanie – alianţe cu dâmboviţeni, nu alianţe cu partidele”. Săptămâna aceasta vom depune toate candidaturile în fiecare birou de circumscripţie locală şi bineînţeles la Biroul Electoral Judeţean pentru CJD. Vom ajunge la fiecare gospodărie şi vom sta de vorbă cu fiecare dâmbovițean”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, candidat la președinția Consiliului Județean.

 

Leave A Response »