Președintele PNL, Ludovic Orban, o nouă vizită în județul Dâmbovița. Liderul liberalilor a solicitat dâmbovițenilor și românilor să participe la referendum

Ana Maria Popescu 15/05/2019 0
Președintele PNL, Ludovic Orban, o nouă vizită în județul Dâmbovița. Liderul liberalilor a solicitat dâmbovițenilor și românilor să participe la referendum

Președintele PNL, Ludovic Orban, a efectuat în plină campanie electorală o vizită fulger în județul Dâmbovița, în încercarea de a convingere electoratul dâmbovițean să sprijine formațiunea politică pe care o conduce la alegerile din 26 mai.

Alături de liderii locali ai Partidului Național Liberal, Ludovic Orban a mers pe străzile din Târgoviște, dar și din alte orașe ale județului, a vorbit cu oamenii despre candidații formațiunii politice, despre participarea la referendum.

Liderul liberalilor a susținut și o conferință de presă în cadrul căreia a criticat partidele de opoziție și a transmis un îndemn dâmbovițenilor, românilor, să participe la alegerile pentru Parlamentul European, dar și la referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis.

„Atragem atenția cetățenilor români că este fundamental să vină la vot, că este fundamental să voteze atât în alegerile pentru Parlamentul European, cât și la referendum. Acest referendum este vital pentru o evoluție sănătoasă a societății românești pentru că dă posibilitatea românilor să interzică, prin votul lor masiv la referendum, amnistia și grațierea și prin acest vot ,,da’’ la referendum, de interzicere a amnistiei și grațierii, să  transmită mesajul către toți cei care sunt implicați în viața publică sau care vor să se implice că dacă fură vor fi pedepsiți.

Românii au puterea în mâna lor, dacă își doresc o societate sănătoasă condusă de oameni corecți care respectă legea trebuie să vină, cu mic, cu mare, la vot și să voteze ,,da’’ atât la prima întrebare, cât și la a doua. Dacă referendumul nu adună cvorumul necesar există un risc major ca oricine face politică în România să înțeleagă că e voie la furat în România… Într-o proporție copleșitoare românii consideră corupția o amenințare la adresa bunei funcționări a economiei și a societății românești și susțin clar interzicerea amnistierii și grațierii faptelor de corupție. Tragem acest semnal de alarmă și le atragem atenția asupra importanței votului”, a declarat la Târgoviște președintele PNL, Ludovic Orban.

Leave A Response »