Președintele executiv al PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan: Organizația Județeană, cu motoarele turate către bătăliile electorale ale anului 2019

Ana Maria Popescu 09/02/2019 0
Președintele executiv al PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan: Organizația Județeană, cu motoarele turate către bătăliile electorale ale anului 2019

PSD Dâmbovița s-a reorganizat după perioada „zbuciumată” prin care a trecut în ultimele luni, și-a stabilit o nouă echipă de conducere, dar și prioritățile pentru acest an. Potrivit președintelui executiv al PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, acum că s-au liniștit „apele” în interiorul formațiunii politice, Organizația Județeană pornește motoarele la maxim și începe pregătirile pentru bătăliile electorale din acest an, respectiv alegerile europarlamentare și cele prezidențiale.

Începând cu 15 februarie vor fi reluate întâlnirile în teritoriu cu membrii, simpatizanții și activul de partid, în cadrul cărora le vor fi prezentate oamenilor realizările din ultima perioadă, pe linie administrativă și guvernamentală, veștile bune în ceea ce privește proiectele de infrastructură ale județului, dar și planurile pentru viitor.

„De astăzi, Organizația PSD Dâmbovița va porni motoarele la maxim, în primul rând în cadrul Organizației prin pornirea întâlnirilor cu membrii de partid. Începând cu data de 15 februarie vom avea întâlniri în teritoriu, în fiecare localitate, ne vom întâlni cu simpatizanții și nu în ultimul rând cu membrii și cu activul de partid. După 3 luni de când Organizația PSD Dâmbovița a trecut prin anumite zbateri eu cred că astăzi este momentul în care toți aleșii locali din cadrul Organizației au pus punct nelămuririlor și cu toții ne vom angrena într-o bătălie extrem de puternică, 2019 fiind un an electoral, anul în care vom avea două bătălii electorale foarte grele, alegerile europarlamentare și alegerile prezidențiale. Din punct de vedere administrativ și al bugetului de stat pe anul 2019, eu cred că este o premieră în județul Dâmbovița ca astăzi, când premier este doamna Viorica Dăncilă și ministru al Transporturilor, doamna Rovana Plumb, președinte PSD Dâmbovița, cele două drumuri naționale care au un impact major pentru viața economică a județului se regăsesc pe fișa de buget pentru finanțare. Eu cred că în ultimii 29 de ani în județul Dâmbovița toate guvernele și-au asumat cele două drumuri naționale și astăzi DN 7 Bâldana-Titu este un drum a cărui licitație a fost contestată, dar sperăm ca această contestație să fie finalizată cât mai repede și să intre în execuție, și DN 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia se află în sistemul de achiziții publice”, a declarat președintele executiv al PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan.

Leave A Response »