Președintele CJD, Corneliu Ștefan, va participa la evenimentul Smart City Industry Awards. Ediția 2022, o recunoaștere a celor care au reușit să se adapteze vremurilor dificile și să reConecteze comunitățile

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, va participa la sfârșitul acestei luni, pe 31 martie, la cel mai important eveniment al Industriei Smart City din România. Este vorba de ediția a VI-a a „Smart City Industry Awards”, eveniment care va avea loc la Palatul Parlamentului și care se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Ministerului Apărării Naționale.

Ediția a VI-a a Galei SCIA este dedicată păcii, diplomației și rezilienței comunităților.

Ediția din acest an a galei Smart City Industry Awards va recunoaște acele persoane/instituții/companii care au reușit să se adapteze la contextul actual, să digitalizeze, să implice cetățenii în rezolvarea problemelor și în actul administrativ și să implementeze tehnologii inovatoare și soluții pentru a ajuta comunitățile să treacă mai ușor aceste vremuri dificile. Dar mai ales celor care au reușit să aducă „reConectarea”, aceasta fiind tema din acest a galei.

Gala Smart City Industry Awards este evenimentul principal pentru industria Smart City din România, locul în care sunt premiate cele mai bune proiecte, unde se discută viitorul comunităților și unde sunt aduse în scenă cele mai inspirate idei pentru proiectarea viitorului, atât urban, cât și rural.

În exclusivitate în 2022, vor fi premiate 10 categorii importante în domeniul Safe City, respectiv: Safe City Project of the Year, Best Security Company of the Year, Best Security Product of the Year, Threat Detection Product of the Year, Cyber Personality of the Year, Urban Resilience, Reimagine Public Safety, Cyber Woman of the Year, Cyber Security Entrepreneur of the Year, Cyber Security Software Company of the Year.

În deschiderea Galei va avea loc o conferință dedicată securității comunităților noastre- „Diplomația Orașelor – de la Soft Power la Smart City”, care va fi moderată de Adrian Cioroianu, istoric, Director General Biblioteca Națională a României

leave a reply