Președintele CJD, Corneliu Ștefan, un susținător al educației și al performanței. Suma necesară echipelor de robotică din Târgoviște, donată în nume propriu de șeful administrației județene

La doar o zi după lansarea apelului prin care solicitau ajutor financiar pentru a putea participa la cea mai mare competiție internațională de robotică, BRD FIRST Tech Challenge România, elevii echipelor târgoviștene de robotică „Phantom Robotics” și „Under Construction”, de la Colegiul Național „Constantin Carabella”, au primit suma necesară pentru achiziționarea elementelor de joc și a reprezenta municipiul reședință de județ și județul Dâmbovița la cel mai important concurs de profil din lume.

Donația a fost făcută, în nume propriu, de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care ori de câte ori a avut ocazia a sprijinit tinerii dâmbovițeni pentru a face performanță în diferite domenii. Mai mult decât atât, Corneliu Ștefan este absolvent al Colegiului Național „Constantin Carabella” din municipiul Târgoviște și de fiecare dată cânt elevii acestei instituții de învățământ, dar nu numai, au avut nevoie de sprijin nu a stat pe gânduri și i-a ajutat să meargă mai departe pe drumul către performanță. Nici tinerii pe care i-a sprijinit nu au dezamăgit, au reprezentat cu cinste județul și municipiul la toate competițiile la care au participat, s-au întors cu rezultate remarcabile, așa cum, cu siguranță, o vor face și tinerii roboticieni târgovișteni.

„Cu ajutorul presei dâmbovițene vocea noastră a fost auzită. Dorim să mulțumim domnului Corneliu Ștefan care ne-a ajutat cu suma de care aveam nevoie pentru a ne achiziționa elementele de joc de anul acesta și un Driver Hub necesar pentru a putea controla robotul. Mulțumim tuturor celor care ne susțin în drumul nostru în această competiție!”, este mesajul de mulțumire transmis de elevii celor două echipe de robotică.

 

 

leave a reply