Președinte PSD Târgoviște, Cristian Stan: În echipa de consilieri municipali vor fi oameni tineri pentru că încet-încet trebuie să pregătim viitorul acestui partid

Președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan, secretar executiv al PSD Dâmbovița, a făcut astăzi public anunțul că va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Târgoviște. De asemenea acesta a declarat că pe lista de candidați a Partidului Social Democrat pentru Consiliul Local Municipal vor fi nume noi, iar în echipa sa se vor regăsi foarte mulți tineri ai partidului, pentru că ei reprezintă viitorul formațiunii politice.

„Da, vor fi schimbări în rândul consilierilor municipali, bineînțeles. Echipa este într-o continuă mobilitate, vor fi oameni tineri pentru că, nu-i așa, trebuie încet, încet să pregătim și noi viitorul acestui partid. Este foarte important acest lucru, un partid care nu-și pregătește viitorul la un moment dat, cu siguranță, va dispărea. Va trebui să aducem lângă noi oameni tineri care să și intre la această activitate care, în pofida a ceea ce par a crede unii sau alții, nu este o muncă ușoară, ai nevoie de multe cunoștințe și ai nevoie de multă muncă, ce se vede e numai suprafața. În ceea ce privește calitatea acestor oameni, eu mă consider un om exigent, și cu mine și cu cei din echipa mea”, a declarat Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște, secretar executiv PSD Dâmbovița.

 

leave a reply