Prefectura Dâmbovița, „galerie de artă” pentru 9 copii talentați.

Prefectura Județului Dâmbovița a găzduit pentru mai bine de două săptămâni picturile unor copii extrem de talentați.

Ei ne arată cum văd lumea și cum ar dori să fie societatea de mâine.

„Am avut marea bucurie să particip la un vernisaj al tinerelor talente coordonate de doamna profesoară Gabriela Anăstăsoaei, în Instituția Prefectului Dâmbovița. Media de vârstă nu depășește 9 ani, însă lucrările acestora reflectă nu doar lumea interioară a copiilor, ci ne oferă un canal de comunicare aparte cu visele și așteptările acestor copii de la societate.

Pictura este o formă de exprimare artistică, ce oferă copiilor un mijloc unic de a-și dezvolta imaginația, creativitatea și abilitățile cognitive. Prin intermediul culorilor și formelor, copiii învață să-și exprime gândurile, emoțiile și experiențele într-un mod liber și personal.

Prin intermediul operelor de artă, copiii pot exprima ceea ce contează cu adevărat pentru ei, fie că este vorba despre iubire, prietenie, natură sau vise și aspirații.

Prin încurajarea picturii și a explorării lumii artistice, le oferim copiilor oportunitatea de a se dezvolta în mod holistic și de a-și descoperi pasiunea și potențialul creativ.

Felicitări pentru toate tablourile realizate și îi așteptăm mai des cu astfel de „medicație” care poate face societatea mai bună!

Felicitări:

-Cojocaru Giulia, 7 ani;

-Bănică Carolina, 8 ani;

-Bucur Sofia, 8 ani;

-Rada Ema, 8 ani;

-Rada Eva, 9 ani;

-Rada Ana, 15 ani;

-Oprea Tudor, 11 ani;

-Ilinca Anisia, 10 ani;

-Cîrstea Giorgiana”, a transmis prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia.

leave a reply