Povestea Iei – „Sărbătoarea cămășii cu altiță”- iunie 2024. Camera de Comerț Dâmbovița organizează timp de două zile, 19-20 iunie, o expoziție de costume tradiționale românești în semn de respect și apreciere pentru acest format tradițional vestimentar de o frumusețe unică și originală

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița susține portul tradițional românesc și vă invităm să sărbătorim împreună Ziua Universală a Iei!

În data de 24 iunie, în România și în comunitățile românești din întreaga lume este marcată Ziua Universală a Iei!

Vă invităm în perioada 19-20 iunie, la sediul Camerei, din Târgoviște, Calea Câmpulung, nr.6A să vizitați expoziția de costume tradiționale românești și să vă fotografiați alături de acestea.  Fotografiile le vom publica pe conturile de socializare, pentru a face cunoscută povestea “cămășii cu altiță”, rămânând o mărturie a respectului și aprecierii față de portul tradițional românesc.

Ia românească câștigă tot mai multă recunoaștere în conștiința europeană și mondială, devenind un format vestimentar tradițional de o frumusețe unică și originală.

Mulțumim partenerilor Arhaic Design, Alina Pușcaru – ALILUX SRL, Framing Art pentru sprijinul acordat în realizarea acestei expoziții! 

Numai împreună putem reuși!

#TrăimȘiÎmpărtășimTradițiile
#PăstrămTradițiileVii

#ZiuaUniversalăAIei

#ZiuaIei2024

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița

leave a reply