PNL: Peste 12.000 de târgovișteni au semnat pentru al doilea mandat al lui Klaus Iohannis

Ana Maria Popescu 20/09/2019 0
PNL: Peste 12.000 de târgovișteni au semnat pentru al doilea mandat al lui Klaus Iohannis

Activitatea intensă de reorganizare din ultimele 12 luni, la nivelul Organizației PNL Târgoviște, și-a arătat roadele în cursul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis. În perioada alocată acestei activități ne-am aflat permanent între târgovișteni, am dialogat cu oamenii și suntem în măsură să afirmăm că PNL Târgoviște s-a conturat ca o alternativă politică viabilă pentru electoratul local.

Târgoviștenii și-au reconfirmat afinitatea pentru politicile liberale, sprijinul și încrederea în președintele Klaus Iohannis.

Peste 12000 de semnături au fost strânse de PNL Târgoviște, peste target-ul propus, iar satisfacția noastră este cu atât mai mare cu cât reprezintă rezultatul muncii noastre politice desfășurate în oraș, printre oameni, spre deosebire de competitori ai noștri, care și-au îndeplinit „sarcina de partid” prin birourile instituțiilor publice.

Dincolo de acest rezultat care ne onorează și pentru care mulțumim încă o dată semnăturilor, este important că târgoviștenii știu de ce trebuie să îl voteze pe Klaus Iohannis:

-Îi reprezintă pe toți oamenii cinstiți și muncitori din România, pe cei care nu fac compromisuri mergând pe scurtături și care realizează că avem o șansă imensă, de a ne întoarce la normalitate după alegerile prezidențiale.

-Este garantul respectării Constituției și legilor tării, dar si a unor politici externe în măsură să facă vocea României auzită și respectată în lume.

                         Președinte PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu

Leave A Response »