PNL Dâmbovița și-a lansat oficial candidații pentru Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița. Aurelian Cotinescu și Sorin Ion intră în competiția electorală

Ana Maria Popescu 12/03/2020 0
PNL Dâmbovița și-a lansat oficial candidații pentru Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița. Aurelian Cotinescu și Sorin Ion intră în competiția electorală

PNL Dâmbovița și-a lansat oficial astăzi candidații pentru Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița! După ce, prin sondaje de opinie, le-a testat notorietatea și „priza” la electorat, PNL Dâmbovița a decis că cei mai buni candidați pentru „ataca” cele două instituții administrative sunt Aurelian Cotinescu și Sorin Ion.

Așadar, Aurelian Cotinescu va intra în lupta electorală pentru primăria municipiului reședință de județ, în timp ce Sorin Ion intră în competiția pentru forul administrativ județean.

Cei doi candidați au mărturisit în cadrul unei conferințe de presă care sunt motivele pentru care și-au asumat candidaturile și au acceptat provocarea electorală.

*„În aceste momente dificile pentru umanitate, pentru România, sperând într-o rezolvare rapidă a tuturor problemelor, am ales sa-mi anunț candidatura la funcția de Primar al Municipiului Târgoviște, din partea PNL, urmând în program de campanie făcut cu mult timp în urmă. Pentru cei care nu mă cunosc, sunt Aurelian Costinescu, am 43 de ani, târgoviștean, căsătorit, am un copil, va veni și al doilea în toamnă, și conduc o afacere în Târgoviște, în domeniul auto. De-a lungul timpului am făcut și am transformat afaceri puternice, am angajat sute de oameni, am plătit taxe și impozite statului român, am făcut plus valoare pentru România, și pot sa spun ca am trecut printr-o criză financiară, cea din 2009, criză care m-a întărit și m-a învățat foarte multe. Am intrat in politică în urmă cu 5 ani de zile cu credință că fiecare român, fiecare generație trebuie sa participe activ la transformarea și la clădirea României. (…) Și vedeți foarte bine ca în ultimele 10 zile au fost controale în Primăria Târgoviște, au fost arestări, și se pare că acolo este un prejudiciu foarte mare. Am hotărât sa candidez pentru funcția de primar, fiind conștient ca trebuie să-mi asum și trebuie sa lupt pentru valorile în care cred, onestitate fata de cetățeni, spirit de muncă în folosul Cetății, și capacitatea de transformare și administrare. Trebuie transparență în administrația națională și locală, lucruri pe care trebuie sa le aducem și noi aici, în Târgoviște. Putem sa coagulam o echipa profesionistă la nivelul primăriei care sa aducă cu adevărat o altă față, o altă abordare”, a declarat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, candidat la Primăria Târgoviște.

*„Ce m-a determinat să accept această provocare? În primul rând vârsta pe care o am este una care îmi permite o astfel de asumare de nivel înalt. În al doilea rând am o experiență îndelungată în administrație, de 7 ani sunt consilier județean, numai în opoziție. Am fost destul de implicat în ultimii ani. Și nu în ultimul rând faptul că, în urma sondajelor realizate de către Partidul Național Liberal, sunt candidatul cu cele mai mari șanse”, a declarat Sorin Ion, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Dâmbovița.

Leave A Response »