PNL a descoperit America… în Dâmbovița! Adina Vălean critică ”mafia” și ”corupții” din PSD!

Deși ne-am fi așteptat ca, măcar în campanie electorală, cea mai viguroasă voce anti-PSD să fie cea a PDL, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Fără a analiza, acum și aici, rădăcinile lipsei de combativitate manifestată de democrat-liberalilor, nu putem să nu remarcăm radicalizarea discursului liberalilor față de foștii aliați.

Aflată în Dâmbovița, la începutul săptămânii, Adina Vălean, unul dintre candidații PNL la alegerile pentru PE, a criticat ”Mafia”, ”interesele clientelare” și ”corupții” din PSD case, în opinia liberalei, ar fi la originea răului care apasă România. E drept, nici PDL nu a scăpat de criticile primei doamne din PNL, însă pare că tirul liberalilor s-a concentrat pe fostii frați de cruce din PSD.

Cu totul surprinzător (sau nu?!), Adina Vălean a evitat să-l critice pe președintele Traian Băsescu, până de curând ținta predilectă a partidului condus de Crin Antonescu. Întrebată cum comentează apariția lui Traian Băsescu, purtând un tricou al PMP, alături de Elena Udrea sau declarația președintelui că va vota PMP, Adina Vălean s-a mulțumit să spună doar că nu e este o surpriză, fiind cunoscută relația președintelui cu partidului a cărui paternitate îi este atribuită. ”Dacă președintele ar fi declarat că nu votează PMP ar fi fost o surpriză. Aceasta ar fi fost o știre”, a spus Vălean

Turneul dâmbovițean al Adinei Vălean, candidat PNL pentru Parlamentul European, a cuprins localitățile Titu, unde s-a întâlnit cu liderii organizației locale, dar și Răcari și Găești, unde a participat la întâlniri cu membrii și simpatizanții liberali.

DSC_2764DSC_2748DSC_2786

leave a reply