Parcul Industrial Moreni, la capacitate maximă de funcționare și cu cele mai mari încasări de la înființare. Managementul eficient al conducerii Parcului și interesul și sprijinul major al conducerii Consiliului Județean Dâmbovița au atras investitorii la Moreni

Parcurile industriale din Dâmbovița, destinate antreprenorilor, modele de succes în Dâmbovița!  Acestea au reprezentat în ultimul an o prioritate pentru președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, care a înțeles că, mai mici sau mai mari, diversele afaceri au nevoie de susținere locală, aducând în schimb locuri de muncă și fonduri la bugetele locale.

La un an împlinit de la începerea mandatului de președinte al CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat că Parcurile Industriale de la Moreni și de la Priboiu funcționează la capacitate maximă, iar acest lucru se datorează interesului major din partea administrației județene, managementului eficient al parcurilor și condițiilor oferite antreprenorilor.

Parcul Industrial Moreni funcționează la capacitate maximă, toate halele sunt ocupate și, pentru că încă există solicitări din partea antreprenorilor, urmează să fie construite noi hale industriale pe un teren pe care conducerea Parcului l-a achiziționat în urma unor discuții și negocieri cu administrația locală a municipiului.

„Luna aceasta s-au încasat cele mai mari venituri din istoria Parcului Industrial”, a anunțat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„Trebuie să vă spun că Parcul Industrial Moreni, dar și cel de la Priboiu, după un an de zile, funcționează la capacitate maximă.

La Moreni, de la începutul anului și până astăzi, au fost investite 2 milioane lei pentru construirea celor două hale noi care au fost date deja în folosință. Construirea celor două noi hale de la Parcul Industrial Moreni, care au fost date în folosință în iulie anul acesta, vizează creșterea atractivității acestei zone pentru investitori.

Astăzi, atât Parcul de la Moreni, cât și cel de la Priboiu sunt pline, nu mai avem nici un metru pătrat de hală care nu este utilizat.

Referitor la Moreni, luna aceasta s-au încasat cele mai mari venituri din istoria Parcului Industrial.

Parcurile industriale dâmbovițene trebuie susținute pentru că reprezintă una dintre soluțiile care vor duce la dezvoltarea județului nostru. Consider că este esențial rolul tuturor în dezvoltarea sustenabilă a mediului de a afaceri dâmbovițean, iar eforturile noastre trebuie să fie permanente”, a declarat președintele CJD.

leave a reply