Parc industrial la Târgoviște, cel mai important proiect al candidatului PNL, Aurelian Cotinescu, la funcția de primar al municipiului

Ana Maria Popescu 15/09/2020 0
Parc industrial la Târgoviște, cel mai important proiect al candidatului PNL, Aurelian Cotinescu, la funcția de primar al municipiului

Cel mai important proiect al PNL pentru municipiul Târgoviște vizează construirea unui parc industrial, locurile de muncă fiind cel mai vulnerabil subiect pentru județul Dâmbovița și pentru reședința de județ.

Potrivit analizelor PNL Târgoviște, odată implementat, proiectul va aduce următoarele beneficii,: mii de locuri de muncă bine plătite; încasări record la bugetul local; posibilitatea de a dezvolta, în ritm accelerat, proiecte de dezvoltare socială; calitate ridicată a vieții; familii reîntregite și stoparea emigrării masive; oportunitate pentru antreprenori, atât cei din străinătate sau din țară, cât și cei locali de a-și dezvolta afacerile.

Aurelian Cotinescu, candidat la funcția de primar al municipiului și președinte PNL Târgoviște, a declarat: „Considerăm că acest proiect este absolut necesar și considerăm drept lipsă de viziune și profesionalism faptul că nu a fost implementat, nici măcar nu s-a discutat public despre un astfel de proiect până acum. A venit momentul următorului pas în dezvoltarea orașului”.

Pe de altă parte, subliniind că economia și investițiile reprezintă ”motorul” unui viitor în prosperitate, candidatul liberal a continuat: „Dacă vrem cu adevărat să avem un viitor în Târgoviște, dacă vrem să-i vedem pe copiii noștri trăind aici, atunci ar trebui să dezvoltăm zona industrială. Avem nevoie de locuri de muncă bine plătite, avem nevoie de taxe și impozite la nivelul primăriei. Vor fi atrași atât investitori din afara județului, din străinătate, dar vom pune la dispoziție terenuri pentru investitorii locali, să-și poată dezvolta platformele, astfel încât tot orașul să beneficieze de această dezvoltare”.

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița
Cod unic mandatar financiar: 21200012

Leave A Response »