Padina Fest, în acest sfârșit de săptămână (18-20 august). Cel mai tare eveniment montan din Bucegii Dâmbovițeni vine cu artiști renumiți și distracție garantată. VIDEO

Începe aventura la cel mai tare festival în aer liber, într-un loc mirific din munții Bucegi!

Au mai rămas câteva zile până la Festivalul Peștera-Padina, care va avea loc în perioada 18-20 august 2023. Evenimentul se va desfășura pentru a treia oară în Zona Telecabina Peștera din Munții Bucegi.

Organizatorii, Consiliul Județean Dâmbovița și Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, și-au propus ca și în acest an să aducă în fața publicului artiști de renume. În cele trei zile de festival spectatorii se vor bucura ascultând mai multe genuri muzicale: muzică populară, rock și latino, dar și de aer pur de munte, activități diverse pregătite în cel mai mic detaliu, preparate culinare delicioase și oameni faini care vor face ca Aventura Padina Fest să fie una unică.

Prima seară a Festivalului este dedicată folclorului. Orchestra Populară „Chindia”, dirijor Ionuț Dumitrescu, îi va acompania în recital pe: Ionuț și Doinița Dolănescu, Gheorghe Turda, Nicoleta Vasile, Yuriy Tsiple, Ileana Pavelescu, Florentina Mîinea și Loredana Dobrescu. Alături de aceștia va susține un moment artistic și acordeonistul Marian Mateescu.

A doua zi a Festivalului Peștera-Padina aduce pe scenă artiști îndrăgiți ai genului rock: Direcția 5 și Lovebite.

Așadar, pe data de 19 august 2023, cu începere de la ora 18:00, vă așteptăm în Zona Telecabina Peștera din Munții Bucegi, să ne bucurăm împreună de muzică de calitate și de peisaje superbe.

Ultima zi a Festivalului Peștera-Padina 2023 îi va aduce pe scenă, în data de 20 august de la ora 14:00, pe următorii artiști: Pepe și Bere Gratis.

„În perioada 18-20 august, sunteți invitații Consiliului Județean Dâmbovița la Festivalul Padina Fest.

Timp de trei zile, pe scena ce va fi amplasată în zona telecabinei Peștera,  vor concerta artiști și trupe care vor anima atmosfera din Bucegii dâmbovițeni”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Accesul la Festivalul Peștera-Padina este liber.

leave a reply