Organizația de Tineret Pro România Dâmbovița, reprezentată la nivel național. Irena Dumitru aleasă vice-coordonator al formațiunii politice

Ana Maria Popescu 04/03/2019 0
Organizația de Tineret Pro România Dâmbovița, reprezentată la nivel național. Irena Dumitru aleasă vice-coordonator al formațiunii politice

Organizația de Tineret a Pro România Dâmbovița are reprezentare în conducerea națională a formațiunii politice. Sâmbătă, 2 martie, în cadrul ședinței Delegației Permanente a tinerilor Pro România, coordonatorul județean al Organizației Județene de Tineret, Irena Dumitru, a fost aleasă în echipa de conducere a Organizației Naționale de Tineret. Liderul tinerilor dâmbovițeni ai Pro România ocupă de câteva zile funcția de vice-coordonator al Tineretului Pro-România, aceasta fiind o recunoaștere din partea liderilor centrali ai formațiunii politice pentru implicarea tinerilor din județ în dezvoltarea partidului.

Desemnarea echipei de conducerea a Organizației Naționale de Tineret a PRO România a avut loc în prezența liderilor Victor Ponta, Corina Crețu,  Daniel Constantin, Ioana Petrescu, care le-a vorbit de asemenea tinerilor din partid și despre prioritățile perioadei de precampanie și campanie electorală pentru alegerile europarlamentare.

„Faptul că lucrurile nu merg în direcția potrivită ne determină să găsim soluții pentru tineri, în vederea dezvoltării armonioase la noi în țară. Ne așteaptă o perioadă cu multe încercări, dar suntem încrezători în faptul că tinerii își doresc adevărata schimbare. Suntem Pro România și acest lucru ne obligă”, a declarat Irena Dumitru, vice-coordonator al Organizației Naționale de Tineret a PRO România și coordonator județean al tinerilor din Pro România Dâmbovița.

Leave A Response »