Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie pentru licee pedagogice are loc la Târgoviște, în perioada 26-29 aprilie. Județul Dâmbovița are 3 reprezentanți la această etapă finală a olimpiadei.

Județul Dâmbovița, respectiv Colegiul Național Pedagogic „Constantin Cantacuzino” Târgoviște, găzduiește Olimpiada Națională de Pedagogie- Psihologie pentru licee pedagogice, în perioada 26-29 aprilie 2022.

Vor participa la proba orală a competiției cei 66 de elevi care au obținut cel puțin 85 de puncte la proba scrisă susținută în data de 18 aprilie 2022.

Concurenții de azi, dascălii României de mâine, vor demonstra că au competențe de analiză, de interpretare și de corelare cu practica a conținuturilor psihopedagogice. Județul Dâmbovița are 3 reprezentanți la această etapă finală a olimpiadei, elevi de la specializarea învățător-educatoare, clasele a IX-a, a X-a și a XI-a. 

Această ultimă etapă a olimpiadei se va deschide oficial, miercuri, 27 aprilie 2022, începând cu ora 9:00, la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia din Târgoviște, iar festivitatea de premiere se va desfășura joi, 28 aprilie 2022, orele 14:00, la Cinematograful „Independența” din Târgoviște.

leave a reply