„O vară de poveste”, tabără de creație pentru copiii din Dâmbovița organizată de Consiliul Județean, prin Centrul de Cultură

Ana Maria Popescu 25/06/2019 0
„O vară de poveste”, tabără de creație pentru copiii din Dâmbovița organizată de Consiliul Județean, prin Centrul de Cultură

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, îi invită pe cei mici, în perioada 1-5 iulie 2019, la Tabăra de creație „O vară de poveste”, ediția a VIII-a.

Atelierele și activitățile propuse sunt: olărit, sculptură în piatră, micul artizan, mărgele și mărgeluțe, decorațiuni hârtie, icoane pe sticlă și dans au menirea să le ofere celor mici întâlnirea cu lumea satului, cu activități non-formale, descoperind tainele meșteșugurilor tradiționale și tradiția populară, chiar în inima orașului. Programul de desfășurare este 9:00-13:00, de luni până joi, iar taxa de participare este de 30 de lei/copil.

Ultima zi este dedicată unei excursii de documentare, care, anul acesta, le propune copiilor un traseu atât istoric, dar și etnografic: Târgoviște – Câmpulung Muscel și vizitarea Bisericii Negru Vodă – Mausoleul Mateiaș – Ferma de animale de la Fundata. Aici, într-un cadrul natural, cei mici vor servi un prânz tradițional, vor participa la câteva activități curente din cadrul fermei și se vor juca.

 

Leave A Response »