O firmă din Târgoviște, sută la sută românească, produce 20.000 măști chirurgicale zilnic. Macratex Optim ajută românii și economia românească în coronacriză

Ana Maria Popescu 25/05/2020 0
O firmă din Târgoviște, sută la sută românească, produce 20.000 măști chirurgicale zilnic. Macratex Optim ajută românii și economia românească în coronacriză

Ați auzit cu siguranță de firme românești care, în plină pandemie de COVID-19 și de coronacriză, au fost nevoit să schimbe aproape total strategiile și liniile de producție pentru a fabrica produsele de care au acum nevoie stringentă România și cetățenii ei.

O firmă din Târgoviște, sută la sută românească, produce de aproape o lună măști chirurgicale de unică folosință, produs fără de care nu se mai poate desfășura aproape  nicio activitate, de altfel devenit obligatoriu în spațiile închise și în transportul de persoane odată cu starea de alertă.

Macratex Optim produce la standarde înalte și în condiții de maximă igienă și securitate măști chirurgicale cu 3 straturi și 3 pliuri, cu eficiență de filtrare bacteriană foarte mare (mai mare sau egală cu 99%) și respirabilitate /cădere de presiune <40 Pa/cmp.

În ceea ce privește biocompatibilitatea, materialul nu atacă organismul uman și nu are impact negativ asupra mediului, așa că produsul corespunde în totalitate regulilor de mediu.

Atelierul de producție al Macratex Optim este format din 10 persoane, salariați gata să lucreze peste program dacă situația și urgența livrărilor impun acest lucru.

Macratex Optim din Târgoviște produce zilnic 20 de mii de măști chirurgicale de unică folosință, alăturându-se astfel antreprenorilor mari sau mici care pun umărul la depășirea crizei generate de COVID-19 în România.

Măștile chirurgicale produse de micul antreprenor din Târgoviște sunt dispozitive medicale clasa I Tip II, conform cu directiva 93/42/CEE si SR EN 14683+AC:2019.

Cele 3 straturi sunt formate din materiale nețesute de fire din polipropilenă și material filtrant – Melt Blown; sistemul de ajustare din zona nasului este confecționat din metal acoperit cu plastic, iar sistemul de prindere este realizat din fire elastice din poliester și spandex.

Pentru detalii și comenzi, datele de contact sunt:

Telefon: 0733 633 367

contact@safe3mask.ro

http://www.safe3mask.ro

Recenziile privind produsul sunt foarte bune, iar firma oferă și reduceri însemnate.

Masti Chirurgicale, Fabricate in ROMANIA !!!www.safe3mask.ro

Publicată de Macratex pe Vineri, 22 mai 2020

 

Leave A Response »