Noul stadion de la Târgoviște, în etapa evaluării celor 6 oferte de proiectare si execuție. Echipa Chindia Târgoviște, în etapa schimbării staff-ului

S-a mai făcut un pas în proiectul ce privește construcția noului stadion de la Târgoviște, din zona Dâmbovița Mall!

A trecut termenul limită pentru depunere ofertelor de proiectare și execuție a noului stadion, iar reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI) și ai Consiliului Județean Dâmbovița au deschis cele 6 oferte depuse de constructori, urmând a fi desemnat câștigătorul.

Proiectul are o valoare de peste 310 milioane lei, din care contribuția Consiliului Județean Dâmbovița este de 25 milioane lei. Potrivit președintelui CJD, Corneliu Ștefan, ofertele vor fi în evaluare tehnică până la sfârșitul lunii noiembrie.

„Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, dar și meciurile naționalei de fotbal. De asemenea, se vor mai putea juca meciuri de rugby de nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism”, a transmis președintele Corneliu Ștefan

Noul stadion va avea:

-12.012 locuri

-pistă de atletism

-434 locuri de parcare

-spații pentru alimentație și comerț.

Totodată, în urma discuțiilor avute de președintele CJD, Corneliu Ștefan, alături de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, cu reprezentanții conducerii AF Chindia Târgoviște, în scurt timp va fi anunțat și noul staff-ul tehnic al clubului târgoviștean.

„Avem și echipă de fotbal, dar la acest moment nu merge bine echipa… Avem discuții legate de schimbări la echipă. Eu sunt mai naționalist și poate aducem la echipă dâmbovițeni de-ai noștri, pentru că acest lucru este foarte important. Contează foarte mult și ceea ce înseamnă management echipei, ceea ce înseamnă echipa tehnică, vrem să avem foarte mulți dâmbovițeni…”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

 

leave a reply