Nervi întinși la PDL Dâmbovița. Oamenii lui Blaga sar la bătaie?

Sub conducerea ”înțeleaptă” a lui Negoiță (Liviu), PDL Dâmbovița seamănă tot mai puțin cu ceea ce ar trebui să fie un partid care, timp de mai mulți ani, a fost nr. 1 în România. Se spune că atunci când vrea să te piardă, Dumnezeu îți ia mai întâi mințile. Ei, cam așa stau lucrurile la PDL. Iar Dâmbovița este clar studiu de caz în sensul exprimat!

 

După deciziile golănești adoptate de o conducere ce arată mai degrabă a gașcă de după blocuri cu Blegoiță (Liviu) șef de haită, păturicii de conjunctură s-au trezit încolțiți de ”oastea” primarilor, a celor care duc, de fapt, greul la toate alegerile. Și pentru că, asemeni oricăror golănași, noii ”domni” din PDL nu suportă să fie luați la bani mărunți de fitecine, întâlnirea dintre conducerea provizorie a PDL Dâmbovița și primarii democrat-liberali din județ s-a lăsat nu cu chiot și voie bună, ci cu frumusețe de scandal. Supărat, probabil, că nu i se adresează lumea cu pluralul majestății, preferând banalul ”Isăilă”, șmecherașul lui Bleaga, celebru pentru învârtelile din Ministerul Finanțelor (unde era un fel de directoraș) în urma cărora a strâns un purcoi de bani și pentru norocul chior prin care a ajuns senator de Dâmbovița (deh, nu contează cum ești, noroc să ai!),  s-a simțit lovit în ambâțul lui de ”mare” politician și s-a grăbit să-și repereze onoarea de ”pedelist” cu… pumnul! Ținta furiei ”măritului” pedelist a fost unul dintre primari, mai slobod la gură și nu prea dus la biserică – Petre Dinu, primarele de la Glodeni. Noroc mare cu cei din jur, care au au sărit de-au potolit scandalul, altfel cine știe ce pocinog mai ieșea!

 

Dacă ăsta e modelul de politică pe care ni-l oferă partidul lui Blaga, mai bine fără! Altfel spus, după toate aparențele, PDL e un fel de… PNTCD. SĂ fie la ei!

2 Comments

leave a reply