Municipiul Târgoviște înregistrează cea mai mică rată de incidență din ultimele 30 de zile. Primarul Cristian Stan prezintă măsurile de relaxare care se vor aplica din următoarele zile.

„Municipiul Târgoviște înregistrează astăzi o rată de incidență COVID de 2,96/1000, cea mai scăzută din ultimele 30 de zile!

Prin urmare, ținând cont de faptul că ultima Hotărâre a CJSU Dâmbovița privind constatarea încadrării în limitele incidenței cumulate la 14 zile, a fost emisă în data de 31.03.2021, dacă tendința se menține și rata de incidență nu crește, începând de miercuri, 14.04.2021, se vor redeschide la interior instituțiile de spectacole, restaurantele și cafenelele, în limita a 30% din capacitate.

Acest lucru va permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00-22:00.

Totodată, va fi permisă desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte, cu participarea publicului în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Foarte importantă este tendința de scădere constantă a numărului de infectări.

Sănătate!”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

leave a reply