Municipal Târgoviște a câștigat Cupa Castrum Zotmar la Radio-orientare

Radio Orientaristii targovisteni continua succesiunea performantelor in acest sezon. Saptamana trecuta au participat la competitia internationala de Radio Orientare ,,Cupa Castrum Zotmar”, desfasurata in localitatea Mujdeni, judetul Satu-Mare. Pe langa cluburile din Romania, la start s-au aliniat inca 4 cluburi din Ungaria si Ucraina.

Dambovitenii au uimit la aceasta competitie castigand Cupa, invingandu-i chiar si pe sportivii straini.

In clasamentul individual, au castigat 4 medalii de argint si 2 medalii de aur. Juniorii Anghelescu Claudiu si Olteanu Stefan au adus aurul in contul CS Municipal Targoviste la categoriile M12 si M14. Gemenii Alexandru si Andrei Gherghescu au obtinut argintul la categoriile M16, respectiv M19, iar Alexandru Babeu, revenit in competitii, a obtinut tot argintul la categoria M21. Antrenorul, Pavel Babeu, si-a rezervat tot cu un argint la categoria M40.

Campionatul National Individual, cea mai importanta competitie de Radio Orientare din Romania, se va desfasura peste 3 saptamani la Ramnicu Valcea. Targovistenii vor intra in cursa atat pentru obtinerea medaliilor, cat si pentru asigurarea locurilor in lotul national de Radio Orientare, ce va reprezenta Romania in luna septembrie, la Campionatul European, in Polonia.

leave a reply