Muncipiu’ de râsul curcilor: 1300 de locuitori ai Moreniului, fără apă de două săptamâni!

Peste 1000 de locuitori ai cartierului Țuicani din municipiul dâmbovițean Moreni nu au apă de aproape două săptămâni! Seceta și lipsa presiunii în conducta care alimentează cartierul a lăsat 1300 de suflete fără apă de băut sau pentru igiena personală, ca să nu mai spunem că nu pot să-și mai spele hainele. începând de astăzi, pompierii și jandarmii distribuie apă cu cisternele, numai astăzi fiind  aduse 30 de tone de apă.

Reprezentantți primăriei spun că din cauza secetei apa din bazinele colectoare a scăzut foarte mult. Ceea ce uită să spună reprezentanții primăriei, este că de cel puțin 10 ani este aceeași situație și vara și iarna, iar explicațiile administrației ”municipiului” Moreni sunt, de fiecare dată, aceleași. Se pare că nici obrazul gros al celor ce conduc Moreniul și justificările penibile nu țin de sete, oamenii find în pragul disperării.

Dată fiind situația, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița a decis ca în cartier să fie distribuită apă cu cisterna, până pe 19 august, când se estimează că se va remedia problema din rețeaua de alimentare cu apă..

leave a reply