Ministrul Rovana Plumb a confirmat. Ex-președintele CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu, a refuzat un post de secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Daniel Comănescu a avut șansa să plece de „bunăvoie” de la șefia Consiliului Județean și să-și păstreze și locul în Partidul Social Democrat, însă acesta a declinat „oferta” făcută de partid și astăzi a rămas în afara lui. Președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a confirmat în cadrul unei conferințe de presă faptul că lui Daniel Comănescu i s-a propus un post de secretar de stat în Ministerul Agriculturii, acolo unde ar fi putut să-și pună în valoare cunoștiințele în domeniu, însă acesta nu a vrut să renunțe la postul de la Consiliul Județean, chiar dacă știa că în cele din urmă va pierde sprijinul partidului pentru ocuparea funcției de președinte al forului administrativ județean. Astăzi, 9 februarie a.c, în urma votului din Comitetul Executiv Județean, Daniel Comănescu a fost exclus din PSD, iar în ceea ce privește președinția forului administrativ județean va fi înlocuit cu Alexandru Oprea.

„Propunerea unui post de secretar de stat este reală, nu trebuie să ne ascundem după degete… Este firesc ca atunci când este nevoie de cineva care are cunoștiințe pe un anumit domeniu și există posibilitatea de a fi promovat sau de a fi mutat în altă poziție să se facă lucrul acesta. I s-a făcut această propunere de către partid, dacă dorește să fie secretar de stat la Ministerul Agriculturii. Una este partea de cunoștiințe administrative și de conducere a unui județ și una este conducerea unei structuri, e drept la nivel național, pe un segment pe care-l cunoști”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb.

 

leave a reply