Mari comercianți deschid magazine la Târgoviște. Sute de locuri de muncă, bani la buget și cumpărături de la firme renumite și serioase

Ana Maria Popescu 08/02/2019 0
Mari comercianți deschid magazine la Târgoviște. Sute de locuri de muncă, bani la buget și cumpărături de la firme renumite și serioase

Municipiul Târgoviște din ce în ce mai atractiv pentru investitori! Mai multe societăți private importante au purtat discuții cu conducerea Primăriei Târgoviște și au „bătut palma” pentru deschiderea în municipiu de reprezentanțe. Leroy Merlin, Decathlon, KFC sunt doar câteva dintre firmele cunoscute la nivel național și nu numai care își vor deschide până la sfârșitul anului magazine în municipiul reședință de județ. Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, investitorul deja a demarat lucrările pentru construcția magazinului Leroy Merlin, pe centura orașului (în vecinătatea fabricii RondoCarton). Investiția se întinde pe 4 hectare, este un proiect de anvergură care va genera un număr important de locuri de muncă și va contribui la dezvoltarea municipiului prin sumele pe care le va aduce la bugetul local. La toate aceste investiții se adaugă evident construcția mall-ului, investiție care deja a demarat cu lucrări de alimentare la rețeaua de energie electrică și care, potrivit edilului municipiului, va fi finalizată până la sfârșitul anului.

Totodată, primarul Cristian Stan, salută și deschiderea în luna martie a fabricii de electrocasnice de la Ulmi, cea mai mare din sud-estul Europei, care oferă câteva mii de locuri de muncă pentru târgovișteni și dâmbovițeni.

„Este adevărat, mall-ul este o investiție privată, dar această investiție a demarat după ce această administrație locală a avut discuția cu investitorul și a văzut că suntem o administrație locală serioasă și că poate investi câteva zeci de milioane de euro în Târgoviște pentru un complex comercial. Mai departe, de ce vine tocmai acum investitorul să facă mall-ul în Târgoviște?! De ce nu a venit până acum?! Crearea a aproape o mie de locuri de muncă reprezintă un alt aspect care nu este deloc de neglijat. Dincolo de această chestiune, ca primar al municipiului Târgoviște, salut și alte investiții private importante din zona municipiului. Și salut faptul că din martie se deschide cea mai mare fabrică de electrocasnice din sud-estul Europei, la câțiva kilometri de Târgoviște, cu mii de locuri de muncă și nu o să mă împiedice liberalii să spun acest lucru, așa cum nu mă împiedică să salut, spre exemplu, că la Târgoviște, până la sfârșitul anului se va construi un Decathlon, KFC sau mai nou a demarat investiția pentru un magazin Leroy Merlin pe centura municipiului Târgoviște. De ce se întâmplă toate acum?! De ce nu s-au întâmplat aceste lucruri când conduceau dumnealor?! Acestea nu sunt motive să critici, aceste lucruri pur și simplu se întâmplă acum. (…) În ceea ce privește mall-ul, își închipuie cineva că se apucă un investitor de investiții de asemenea nivel să racordeze din punct de vedere electric, să plătească autorizații de construcție de milioane de lei dacă nu are de gând să realizeze acest complex comercial?! Nu, „problema” este că la sfârșitul anului Târgoviște va avea un complex comercial. „Problema” este că e posibil ca și din această perspectivă activitatea administrației să fie percepută pozitiv de către oameni. (…) Repet, vor fi încă alte câteva investiții pe această zonă de shopping și așa mai departe încep sau vor fi finalizate anul acesta, cea mai nouă investiție este Leroy Merlin, o investiție pe vreo 4 hectare, pe centura municipiului Târgoviște. Acest lucru înseamnă bani la buget, locuri de muncă, posibilitatea pentru târgovișteni și dâmbovițeni să meargă la un magazin serios de construcții, așa cum este în București, Ploiești…”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

Leave A Response »