Manifestare științifică de prestigiu la Facultatea de Științe Economice a Universității „Valahia” din Târgoviște. Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare – ediția a XVI-a

O nouă oportunitate pentru „economiștii de mâine” de a-și prezenta ideile și cunoștințele în domeniu!

S-a încheiat astăzi Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare – ediția a XVI-a, Competiția de Comunicări Științifice – studii de licență.

Evenimentul a avut loc în perioada 24-25 iunie 2022 la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, în urmă cu puțin timp având loc festivitatea de premiere.

Manifestarea științifică de prestigiu este organizată anual prin Asociația Facultăților de Economie din România, la această ediție fiind înscrise 36 de lucrări premiate la fazele locale ale Olimpiadei. Studenții participanți reprezintă 13 centre universitare și, deopotrivă 18 facultăți cu profil economic din țara noastră.

„Am fost încântați ca timp de două zile să vedem prezentările și să auzim ideile tuturor participanților la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare.

Mulțumim invitaților pentru prezentări!

Felicitări tuturor participanților!”, a transmis Conf. univ. dr. Cristina Ștefan, decanul Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște.

leave a reply