Lupte interne pentru sefia TSD Târgovişte

Se anunţă o bătălie serioasă pentru şefia Tineretului Social Democrat Târgovişte.  Dacă în organizaţia de seniori, se anunţă aceleaşi alegeri, cu aceiaşi candidaţi ca în anii trecuţi, nu putem spune la fel despre organizaţia de tineret a PSD Târgovişte. Daca la nivelul organizaţiei judeţene TSD Dâmboviţa, lucrurile sunt incerte, preşedintele organizaţiei Liviu Vasilescu, fiind dispărut imediat după conferinţa din 2013 în cadrul căreia a fost ales preşedinte (zvonurile spun că a fost „numit”, nu „ales”), la nivelul organizaţiei TSD Târgovişte se anunţă o luptă aprigă.


În rolurile principale, Andrei Albu şi Alin Marina. Dacă despre Albu, ştim că este consilier municipal şi fost preşedinte TSD Târgovişte, despre Marina, ştim că este din Runcu şi este membru al echipei de comunicare on-line a premierului Ponta, performanţele acestuia şi ale celorlalti din echipa de comunicare on-line, fiind
neclare, având în vedere gafele care au avut loc pe pagina de Facebook a premierului.

Dar principalul său atu îl reprezintă faptul că este un apropiat al preşedintelui Adrian Ţuţuianu şi ştim din 2013 că acest lucru este definitoriu şi decisiv dacă vrei să ocupi o funcţie în cadrul organizaţiei de tineret.
Am fi cerut şi o părere preşedintelui organizaţiei judeţene TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu, dar nu mai ştim cum arată şi unde îl putem găsi.
In rest, ei se bat, seniorii castiga.
targoviste-consilier-albu-andrei-411155072_942507702439655_494265348113438040_o

 

 

 

 

leave a reply