Lucrările la PIDU B avansează rapid: astăzi se încheie asfaltarea pe Radu de la Afumați!

”Îi asigurăm pe târgovișteni că în fiecare zi suntem pe șantiere și ne verificăm dacă lucrările respectă toate procedurile europene. Am promis să facem din Micro XII și din Micro XII, Aleea, CFR și Micro VI cartiere nou-nouțe și ne ținem de cuvânt”,  a declarat primarul Boriga astăzi, după ce a inspectat lucrările de pe strada Radu de la Afumați, din MXI.

Șeful administrației municipale s-a declarat mulțumit de ritmul lucrărilor din zona PIDU B, inclusiv cele din MXI, în ciuda problemelor de proiectare apărute la trei dintre străzile din cartier. Un bun exemplu oferit de primarul Boriga îl reprezintă chiar str. Radu de la Afumați, cea mai importantă arteră rutieră din MXI, stradă ce unește, practic, B-dul IC Brătianu cu Calea Domnească.

După reabilitarea tuturor rețelelor din zonă și după montarea bordurilor și realizarea infrastructurii străzii, în urmă cu două zile a început asfaltarea celor peste 6000 de metri pătrați ai străzi. Lucrările vor fi finalizate astăzi, potrivit declarației lui Gabriel Boriga.

leave a reply