Lucrările de modernizare a DJ 714 Bolboci- Contur Lac Bolboci- Cheile Tătarului, pe ultima sută de metri. Investiția este realizată de Consiliul Județean Dâmbovița, cu fonduri din Programul „Anghel Saligny” și din bugetul propriu al județului

„Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 714, Bolboci – Contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, sunt pe ultima sută de metri”, a anunțat astăzi președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Potrivit șefului administrației județene, pentru această investiție Consiliul Județean Dâmbovița a avut asigurată suma de 9.800.000 de lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, diferența până la valoarea totală a proiectului, 10.900.000 de lei, urmând a fi asigurată din bugetul propriu al forului județean.

„Datorită proiectului Consiliului Județean Dâmbovița, au fost turnate două straturi de asfalt pe toată lungimea acestui tronson, 4,3 km, dar au mai fost realizate și:

– 1,5 km fundații de parapet;

– 31 de podețe transversale pentru scurgerea apelor;

– 4,2 km rigole de acostament;

– 4,2 km de parapete metalice.

În paralel, se lucrează și la podul de legătură dintre drumul județean DJ 714 și Campingul Zănoaga. Acest proiect este finanțat prin PNDL II și urmărește consolidarea construcției, care are o lungime de 36 de metri și o lățime de 6 metri. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 2.500.000 de lei”, a transmis președintele Consiliul Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

leave a reply