Longevitatea în cuplu, sărbătorită de Primăria Târgoviște de „Zilele Cetății”. 27 de cupluri, premiate pentru 50 de ani de căsătorie.

În 1971 și-au jurat credință, respect și dragoste în fața ofițerului de stare civilă, iar astăzi, după o jumătate de secol, au fost sărbătoriți de Primăria Târgoviște pentru împlinirea a 50 de ani de căsnicie.

Și în acest an, de „Zilele Cetății”, echipa de conducere a Primăriei Târgoviște a sărbătorit longevitatea în familie și a premiat 27 de cupluri care timp de 50 de ani au împărțit împreună și bune și rele, s-au iubit și respectat și astăzi au devenit un exemplu demn de urmat pentru tânăra generație.

În numele administrației locale și a comunității târgoviștene, primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, administratorul public, Gabriel Boriga și directorul Direcției de Asistență Socială Târgoviște, Marcela Iordache, au oferit diplome, flori și cadouri cuplurilor care au rezistat timpului și vremurilor și au ajuns ca în 2021 să sărbătorească nunta de aur.

„La mulți ani! Este un moment foarte drag nouă, pe care îl organizăm an de an cu ocazia „Zilelor Cetății”, și anume recunoștința pe care noi ne-o arătăm față de cei care mai bine de 50 de ani, prin înțelegere, dragoste, puterea de a trece peste toate încercările vieții, ne oferă un veritabil model de viață. Ne face o bucurie deosebită să vă oferim un simbol al recunoștinței noastre. La mulți ani atât de ziua orașului, cât și pentru faptul că sărbătoriți 50 de ani de căsătorie, câteva dintre cupluri sărbătorind chiar în aceste zile, chiar pe 8 septembrie, de Ziua orașului, 50 de ani de căsătorie”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

leave a reply