Lansare roman de debut la Biblioteca Județeană Dâmbovița. Bianca Băleanu alias Rose Black ne invită să redescoperim iubirea în romanul „Între uitare și tonuri de gri”

Ana Maria Popescu 07/03/2019 0
Lansare roman de debut la Biblioteca Județeană Dâmbovița. Bianca Băleanu alias Rose Black ne invită să redescoperim iubirea în romanul „Între uitare și tonuri de gri”

Rose Black – pseudonim, Bianca Băleanu – numele real este deja o surpriză plăcută în lumea literelor din Dâmbovița.

Romanul de debut al tinerei autoare, „Între uitare și tonuri de gri”, care a văzut zilele acestea lumina tiparului la Editura Zven din Târgoviște, este o poveste complexă, deosebit de interesantă, cu răsturnări de situație, cu emoții și trăiri fascinante, cu umor și cu descrieri la care poate nu te-ai fi așteptat dintr-un condei atât de tânăr.

Romanul a fost lansat în seara de 7 martie, la Târgoviște, evenimentul fiind găzduit de Biblioteca Județeană Dâmbovița, în prezența unui public interesat și plin de admirație pentru acest debut îndrăzneț.

I-au fost alături Biancăi familia și prietenii, dascăli din Școala Gimnazială Comișani, colegi și admiratori.

Despre surpriza descoperirii unui roman bine scris au vorbit ing. Ion Anghel – directorul Editurii Zven, și prof. Nety Ivan-Nobel – fost diriginte al Biancăi Băleanu în școala gimnazială.

„Eu am citit primele capitole și i-am spus: cartea asta trebuie să fie publicată! Volumul este o invitație la introspecție, la inocență, la redescoperirea iubirii și a calităților de sine, o invitație către o lume în care oamenii încă știu să trăiască și să iubească frumos, ceea ce mă face să cred că nu totul este pierdut și că tinerii precum Bianca vin să ne arate că societatea românească încă mai are o șansă. În afară de acțiunea deosebit de dinamică pe care o propune cartea și de descrierile foarte amănunțite, este o invitație la o realitate care nu vine să o înlocuiască pe cea în care noi trăim, ci este o invitație la o realitate care ne face să descoperim emoțiile și inocența pe care întotdeauna ni le aduc sentimentul de iubire”, a declarat prof. Ivan-Nobel.

Așa cum s-a subliniat și la eveniment, Bianca Băleanu alias Rose Black este doar la început de drum, iar odată descoperită de cititori, nu ar trebui să se mai oprească din scris.

„Bianca vă propune o lectură diferită de toate celelalte lecturi pe care dumneavoastră le-ați parcurs până în momentul acesta!”, a concluzionat fostul diriginte al autoarei.

Lansarea de carte s-a încheiat, cum era firesc, și cu o sesiune de autografe. Romanul „Între uitare și tonuri de gri” îl puteți găsi la Librăria Fragilistic din Târgoviște.

 

Leave A Response »