Juniorii dâmbovițeni, campioni la Cupa Centenarului Marii Uniri, premiați de autoritățile locale și județene

Ana Maria Popescu 02/11/2018 0
Juniorii dâmbovițeni, campioni la Cupa Centenarului Marii Uniri, premiați de autoritățile locale și județene

Astăzi, la Primăria Târgoviște, s-a desfășurat un moment special pentru juniorii de la Chindia Târgoviște. Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, viceprimarii municipiului, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, împreună cu președintele Consiliuluilui Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu și vicepreședintele CJD, Alin Manole, au premiat juniorii care au câștigat trofeul turnelui „Cupa Centenarului Marii Uniri”, eveniment sportiv organizat de Primăria Municipiului București, prin Compania Municipală de Sport, în perioada 29 octombrie- 1 noiembrie 2018.

Competiția se află la prima ediție și reprezintă unul dintre cele mai importante turnee de fotbal din România dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani.

Din cei 3500 de înscriși și cele 277 de echipe concurente, juniorii Chindiei Târgoviște s-au întrecut cu alte 63 de echipe care au concurat la categoria de vârstă celor născuți în anul 2008. Echipa micilor jucători ai echipei târgoviștene a reușit să câștige trofeul turneului, câștigând finala în fața echipei Prosport Academy București.

 

 

 

Leave A Response »