„Joie de Vivre”, expoziție de pictură a artistei Mioara-Roxana Buta, la Galeria de Artă Târgoviște, în foaierul Cinematografului „Independența”.

COMUNICAT DE PRESĂ

Într-un cadru artistic de excepție, Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită cu drag la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”. Evenimentul va avea loc joi, 20 iunie 2024, de la ora 17:00, la Galeria de Artă Târgoviște, în foaierul cinematografului.

Artista Mioara-Roxana Buta, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, cu o activitate de creație și expunere intense, a dorit să transforme culorile și texturile de pe pânză în idei și emoții care reflectă stări sufletești, lucrările sale având o cromatică vibrantă ce captează privirea și bucură sufletul.

Vă invităm să participați la acest eveniment captivant și să vă bucurați de frumusețea și profunzimea artei contemporane. Expoziția va fi deschisă publicului între 20 iunie și 2 august 2024, cu intrare liberă, conform programului Galeriei de Artă Târgoviște.

leave a reply