Iulian Tătulescu, candidatul PSD la primăria Fieni: “S-a făcut recepția la rețeaua de apă, dar aceasta nu funcționează”

Prezent astăzi la conferința de presă a PSD Dâmbovița, candidatul PSD la fotoliul de primar al orașului Fieni, Iulian Tătulescu, a lansat câteva acuzații foarte grave la adresa actualului primar, Adriean Budoiu:

“As vrea sa ii aduc la cunoștință domnului primar că Legea finanțelor publice locale, respectiv art.5, reprezintă sursă la nivelul bugetului local, și trebuie gestionate ca atare. În ultimii ani, acestea au reprezentat doar suport electoral.

Fieniul este singurul oraș care nu a accesat fonduri europene, pe când vecinii noștri au ajuns să asfalteze și pe islazuri.

De ziua eroilor, primarul s-a lăudat  că avem 30 de kilometri de canalizare în orașul Fieni. Este proiect european, dar nicidecum realizat de dumnealui. Este vorba de Compania de Apa și Compania Națională de Investiții., el având obligația să monitorizeze foarte bine această lucrare, orașul fiind beneficiarul lucrării. Acesta se mai laudă și cu rețeaua de apă.  Aici consider o problemă foarte delicată. În acest moment am informații, și sper că domnul primar va recunoaște public, că s-a făcut recepția la rețeaua de apă, rețea nouă care trebuie să funcționeze cel puțin 100 de ani. Aceasta nu funcționează, deci nu o poate preda Companiei de Apă pentru a o manageria.” a declarat Iulian Tătulescu, candidatul PSD pentru postul de edil al orașului Fieni.

leave a reply