Ionuț Săvoiu (PSD): Guvernul condus de Victor Ponta va materializa şi la Titu promisiunile neonorate de guvernarea PDL

Am fost onorat sǎ particip alǎturi de colegii parlamentari dâmboviţeni, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa si oficialitǎţile oraşelor Titu şi Gǎeşti la vizita Premierului Victor Ponta în data de 31 octombrie 2013 la Gǎeşti, ocazie cu care a fost inauguratǎ o nouǎ linie de producţie la Arctic, în valoare de 24 milioane de euro şi care va crea peste 500 de locuri de muncǎ.
În cadrul acestei vizite, am constatat cu satisfacţie cǎ Premierul Victor Ponta a dat autorităţilor locale vestea bună că anul viitor va exista finanţare pentru lucrǎrile de lǎrgire la 4 benzi a DN 7 pe sectorul Bâldana – Titu.
Prin finanţarea şi implicit execuţia acestui proiect va creşte mobilitatea, accesibilitatea, capacitatea de transport şi viteza de deplasare în zonǎ, cǎtre şi dinspre Bucureşti cu efect benefic atât pentru locuitori, cât şi pentru stimularea investiţiilor. Amintesc aici Centrul Tehnic Titu, parte a RTR (Renault Technologie Roumanie), care are ca activitate principalǎ testarea vehiculelor şi organelor mecanice concepute în birourile de proiectare Renault din Bucureşti.
Deşi în anul 2007, în numele Guvernului României, Agenţia Românǎ pentru Investiţii Strǎine şi Renault S.A.S. reprezentat de filiala sa, Renault Tehnologie Roumanie au încheiat Memorandumul cu privire la ansamblul de mǎsuri necesare la realizarea proiectului de investiţie a centrului de cercetare ştiinţificǎ, dezvoltarea tehnologicǎ şi studii de inginerie în domeniul automobilului, care prevedea lărgirea la patru benzi a tronsonului de drum naţional Bâldana – Titu, acesta nu s-a materializat. Iatǎ cǎ promisiunea Guvernului de atunci va fi materializatǎ de Guvernul Ponta!
Ceea ce alţii au promis, noi ducem la îndeplinire!

Deputat USL Dâmbovița IONUȚ SĂVOIU
Colegiul nr. 7 Titu

2 Comments

  • da, daaa…, mai taie din ele, dă-le dreacului! – cum ar zice aurolacul.
    cîte nu a promis mitomanul prim-plagiator în 2012 pt 2013 şi ne-am ales doar cu birurile grase din toată tele-guvernarea lui.
    pt 2014, an cu două campanii, promisiunile către mancurţi trebuie să fie mai gogonate.
    erată: “mimată” în loc de “materializatǎ”

  • Sa auzi asa propaganda mincinoasa din gura unui asa om nu te mira..dar.nimic concret,de genul:la data de…..,ora…..,intre localitatile …..si…..vor incepe lucrarile de…..Si nici atunci nu-i vom crede pentru ca MINT,FURA,FALSIFICA,INVENTEAZA TAXE,totul sa ramana la putere,acea putere care i-a orbit si i-a transformat in animale de prada,gata sa sfasie pe cei ce vor OSUL lor.Dar sa puna osul la treaba pentru cei ce i-au ales nu,si,cel mai important,crearea de locuri de munca NIET…pe ruseste,caci se pricep la lb.rusa..

leave a reply