Ionuț Săvoiu (PSD): Cătălin Predoiu – câștigătorul a …nimic!

Ionuț Săvoiu (PSD): Cătălin Predoiu – câștigătorul a …nimic!

Declarație politică.

Cu riscul asumat ca subiectul să nu intereseze pe nimeni, nu pot să ignor evenimentul de căpătâi care însuflețește Partidul Democrat Liberal: constatarea oficială a faptului că domnul Cătălin Predoiu este prezidențiabilul partidului în 2014.

Multe comentarii nu-ți oferă acest moment. Poate doar că e trist cu adevărat, în egală măsură pentru domnul Predoiu și pentru PDL, să defileze în continuare cu acest spectacol îndoielnic. Pentru PDL, pentru că a ajuns la fundul sacului cu soluții și apelează, în disperare, la iluzii poleite. Iar pentru domnul Predoiu, pentru iluzia ce și-o injectează singur, în fiecare zi, cum că poate reprezenta un candidat de băgat în seamă. Și face asta, încercând să ne vândă, într-un mănunchi ieftin ambalat, statura de justițiar onest combinată cu un fel de falsă naivitate.

Din păcate, rezultatul nu este decât unul tragi-comic. Pentru că, lăsând la o parte eforturile considerabile ale PDL de a-și impune candidatul la alegerile „libere” din teritoriu, domnul Predoiu rămâne doar o soluție perdantă la prima strigare. Pentru că nu poate domnul Predoiu, oricât de iritat ar striga la noi, să pretindă respectul și încrederea românilor câtă vreme defilează în fruntea celui mai ridicol şi nociv partid pe care viața politică post-decembristă l-a cunoscut. Nu poate domnul Predoiu, oricâte discursuri frumoase ar citi, să devină reprezentantul unor valori morale, câtă vreme defilează în fruntea unei echipe pentru care viaţa a confirmat tocmai lipsa valorilor morale în felul cum au gestionat ţara. În fine, nu poate și nu va putea niciodată PDL să-și mai impună un președinte, câtă vreme ultimul lor „simbol” se numește Traian Băsescu.

Asociați direct ai masacrului socio-economic practicat în anii de guvernare, PDL și Traian Băsescu au epuizat lada de minciuni vândute românilor. Și, cu sau fără părere de rău, domnul Predoiu nu este altceva decât un neinspirat lider al unui partid a cǎrui destructurǎ a devenit deja de notorietate.

Deputat USL Dâmbovița IONUȚ SĂVOIU

Colegiul nr. 7 Titu

23 decembrie 2013

4 Comments

  • chiar daca nu-l inghit pe acest savoiu .. n-am cum sa nu-i dau dreptate aici

  • aferim, nu’i departe de adevăr deputatul GIO – USL.
    aştept şi declaraţia politică la “distincţia” asta:
    “Parlamentul României a fost desemnat Persoana Anului 2013 la categoria Crimă Organizată şi Corupţie. Distincția a fost acordată de organizația “Organized Crime and Corruption Reporting Project”, care în fiecare an recunoaşte eforturile celor care lucrează neobosiţi pentru promovarea criminalităţii şi corupţiei.” 🙁

  • Domnilor,totul este un mare CIRC ! Comentand cele spuse de autor,nu pot sa nu-mi aduc aminte ca a facut avere pe vremurile celuilalt partid nociv dinainte,si chiar ilicita. Dar,cand este vorba de politica,nesimtirea implica ,nu?,…reducerea simturilor! Este normal ca pentru dumnealui vremurile de azi sa-i aduca un plus economic,dar nu salarial,ci din super si mega afaceri…doar e la putere,si asa cum il cunoastem pe dl Savoiu,nu iarta nimic! Mai ales pe cei care-i fac concurenta!

leave a reply