Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița: „PNL și Iohannis își bat joc de români, își bat joc de toată lumea prin jocurile lor politice! Unde e România în toată schema politică a PNL?”

Ana Maria Popescu 12/03/2020 0
Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița: „PNL și Iohannis își bat joc de români, își bat joc de toată lumea prin jocurile lor politice! Unde e România în toată schema politică a PNL?”

„Florin Cîțu, prin depunerea mandatului, confirmă practic că era incapabil să conducă un guvern”, susține președintele Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) Dâmbovița. Liderul ALDE a declarat că la momentul acesta asistăm la o mascaradă pusă în scenă de către PNL, împreună cu Klaus Iohannis, iar acest joc este dramatic pentru țară.

„PNL și Iohannis afundă România într-o criză politică fără precedent, în timp ce criza coronavirusului se extinde!

Florin Cîțu, prin depunerea mandatului, confirmă practic că era incapabil să conducă un guvern. Asistăm la o mascaradă pusă în scenă de către PNL, împreună cu Klaus Iohannis.

Decizia de azi a CCR privind OUG referitoare la anticipate le-a dat peste cap planurile celor din PNL. Disperarea lui Orban că va fi lăsat pe dinafară de către PNL și Iohannis ne-au adus în situația în care să avem al doilea premier al PNL care își depune mandatul.

Jocul politic și ambițiile președintelui Iohannis și ale PNL ne-au adus într-o situație dramatică pentru țara noastră. Avem criza de coronavirus care se extinde, avem efecte economice grave asupra României. În loc să avem un guvern care să ia deciziile care se impun, avem un partid de guvernământ complet iresponsabil și un președinte la fel de iresponsabil.

PNL și Iohannis își bat joc de români, își bat joc de toată lumea prin jocurile lor politice! Unde e România în toată schema politică a PNL?”, a declarat Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița.

 

Leave A Response »