Iohannis a avut numai cuvinte de lauda la adresa Colegiului Economic Ion Ghica din Targoviste: “Il consider unul dintre exemplele de performanţă, conectare cu realitatea şi iniţiativă”

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost prezent astazi la Targoviste, cu ocazia deschiderii noului an scolar la Colegiul Economic “Ion Ghica”. Colegiul a avut privilegiul de a fi prima unitate de invatamant la care Iohannis participa, in calitate de presedinte al Romaniei, la deschiderea de an scolar. Acesta a efectuat si o vizita in liceu, ramanand placut surprins de cum arata colegiul.

Acesta a avut numai cuvinte de lauda la adresa colegiului: “Vreau sa relansez educatia ca tema naţionala. Am ţinut sa marchez acest moment  alaturi de elevii si profesorii  de la Colegiul Economic  “Ion Ghica” pentru ca il consider unul dintre exemplele de performantă, conectare cu realitatea si iniţiativa. Tin sa va felicit pe toti! Modul în care a fost gandit si modernizat învatamantul aici poate poate fi o sursa de inspiratie pentru o viziune a intregului sistem.” a declarat presedintele Iohannis.

sursa video: db24news.ro

leave a reply