Ioana Constantin, ocupanta locului 3 pe lista PMP pentru europarlamentare, a început de la Târgoviște turneul preelectoral. Liliana Nițu, reprezintă Organizația Județeană pe această listă

Ana Maria Popescu 03/04/2019 0
Ioana Constantin, ocupanta locului 3 pe lista PMP pentru europarlamentare, a început de la Târgoviște turneul preelectoral. Liliana Nițu, reprezintă Organizația Județeană pe această listă

Ioana Constantin, secretar executiv adjunct al Partidului Mișcarea Populară, ocupanta locului 3 pe lista formațiunii politice pentru europarlamentare și-a început turneul preelectoral în municipiul Târgoviște, alături de președintele PMP Dâmbovița, Liliana Nițu, cea care va reprezenta Organizația Județeană în competiția pentru Parlamentul European, de pe locul 36.

Lista PMP pentru alegerile din 26 mai este deschisă de fostul președinte al României, Traian Băsescu, iar locul doi este ocupat de președintele partidului, Eugen Tomac.

Targetul PMP este să câștige patru mandate de europarlamentar.

„Figurez și eu pe lista pentru europarlamentare, pe locul 36, iar lista este formată din 43 de persoane. Cârcotașii or sa spună că nu este un loc foarte bun, dar nici nu pot emite pretenții un loc foarte bun pentru că știți rezultatele Filialei Dâmbovița la celelalte alegeri. Eu sunt mândră că sunt în această echipă de 43 de oameni, sunt mândră că sunt în echipă cu președintele Băsescu”, a declarat președintele PMP Dâmbovița, Liliana Nițu.

„Este prima Organizație în care vin după anunțarea listei… De aici înainte voi continua să merg în țară, dar am venit în Dâmbovița, alături de echipa din Dâmbovița am făcut foarte multe acțiuni în trecut. Mă bucur să deschid de la Dâmbovița această caravană înainte de campania propriu zisă pentru europarlamentare. Lista pentru alegerile europarlamentare este deschisă de Traian Băsescu, pe locul doi este președintele partidului, Eugen Tomac, pe locul trei sunt eu, vin din zona de comunicare și din zona academică, pe locul patru este Marius Pașcan, deputat și președinte executiv al partidului, pe cinci se regăsește Simona Vlădica, pe șase este Robert Turcescu, pe locul șapte este Teodora Bravete, pe locul opt este deputatul Petru Movilă, pe nouă este Cătălina Bozianu, iar pe zece este Cătălin Bulb. Noi plecăm în această campanie sub sloganul „Uniți în Europa””, a declarat Ioana Constantin, secretar executiv adjunct PMP.

Leave A Response »