Investiții importante pentru comunitate la Odobești și Brezoaele. Conducerea PSD Dâmbovița a verificat în teren stadiul proiectelor și calitatea lucrărilor.

Ana Maria Popescu 22/05/2020 0
Investiții importante pentru comunitate la Odobești și Brezoaele. Conducerea PSD Dâmbovița a verificat în teren stadiul proiectelor și calitatea lucrărilor.

Chiar dacă în această perioadă bugetul local al unităților administrativ teritoriale este unul limitat, care nu permite realizarea de investiții majore, edilii localităților din județ continuă să implementeze proiecte de dezvoltare cu fonduri externe sau cu sprijin financiar de la forul administrativ județean. Este și cazul administrațiilor locale de la Odobești și Brezoaele, acolo unde se află în derulare o serie de proiecte extrem de importante pentru comunitate.

Președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, președintele executiv, senator Titus Corlățean și vicepreședintele Ionuț Săvoiu, au efectuat astăzi o vizită în teren în cele două localități pentru a se asigura că investițiile merg mai departe, iar lucrările deja finalizate sunt de bună calitate.

„Programul de investiții promis de #PSD #Dâmbovița a fost pus în practică și în comunele Odobești și Brezoaele.
Locuitorii din Odobești au, datorită proiectelor #PSD, investiții finalizate sau în curs de finalizare de peste 7.500.000 de lei. Administrația social-democrată a primăriei Odobești are la activ următoarele proiecte:

-Modernizare drumuri în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița. Sumele investite în infrastructura rutieră se ridică la 850.000 de lei;

-Construirea unui dispensar prin PNDL. Valoarea lucrărilor este de 1.300.000 de lei;

-Investiții de 500.000 Euro prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Acești bani au mers la grădinița din localitate.

-Tinerii din Odobești au la dispoziție un teren de sport multifuncțional în valoare de 250.000 de lei.

-Reparații și modernizări au fost făcute la capela bisericii din localitate, precum și reparații la podul de peste râul Sabar.

Și în Brezoaele se lucrează în momentul de față la construirea și dotarea unei grădinițe. De asemenea, în satele din comuna Brezoaele s-au efectuat lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere de peste 1.400.000 de lei.

Așa cum am mai spus, #PSD #Dâmbovița a ținut cont întotdeauna de oameni, iar proiectele noastre au coincis, întotdeauna, cu nevoile dâmbovițenilor. Proiectele care urmează a fi promovate în viitor au în vedere dezvoltarea fiecărei localități dâmbovițene, iar acest lucru se poate face doar prin muncă de echipă, alături de oameni!”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan.

 

Leave A Response »