Întâlnire de lucru la sediul Consiliului Județean Dâmbovița cu tema Stațiunea Peștera-Padina. Președintele CJD, Corneliu Ștefan: „Proiectul este pe cale de a deveni realitate”

Ana Maria Popescu 23/01/2021 0
Întâlnire de lucru la sediul Consiliului Județean Dâmbovița cu tema Stațiunea Peștera-Padina. Președintele CJD, Corneliu Ștefan: „Proiectul este pe cale de a deveni realitate”

Întâlnire de lucru la sediul Consiliului Județean Dâmbovița cu tema Stațiunea Peștera-Padina din Bucegii Dâmbovițeni!

Punct important în programul de dezvoltare a județului, propus de președintele CJD, Corneliu Ștefan, în campania electorală, stațiunea Peștera-Padina este un proiect foarte important pentru turismul dâmbovițean și național, iar o astfel de investiție trebuie tratată cu maximă atenție și seriozitate.

Subiectele dezbătute în cadrul discuțiilor de la sediul administrației județene au fost cele legate de Master Planul stațiunii și de punctele de vedere emise de proprietarii din zona montană, precum și a tuturor instituțiilor care pot emite avize pe parcursul derulării acestui proiect de importanță națională.

„Tocmai de aceea, am avut o întâlnire de lucru la sediul Consiliului Județean Dâmbovița cu șeful de proiect, prorectorul Universității de Arhitectură și Urbanism «Ion Mincu» – Tiberiu Florescu.

Discuțiile au fost mai mult decât constructive și edificatoare, mai ales că, alături de noi, au fost președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, și primarul comunei Moroeni, Laurențiu Moraru.

Cert este faptul că mai multe etape importante au fost parcurse de Consiliul Județean Dâmbovița, iar stațiunea Peștera-Padina este pe cale de a deveni realitate”, a declarat, în urma întrevederii, președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Vă reamintim că, în luna decembrie 2020, Master Planul Stațiunii Turistice Peștera-Padina a intrat în faza dezbaterii tehnice, iar la sfârșitul acestei luni urmează o dezbatere publică pe aceeași temă.

 

Leave A Response »