Inedit: Primăria Târgoviște și Consiliul Județean se bat în… fotbal! În paralel, duelul cartierelor la fotbal

Pentru prima data, in acest an, cu ocazia Zilelor Cetatii – Targoviste, se va organiza un interesant turneu de fotbal pe teren redus intre reprezentantii cartierelor din municipiu.

Pe platoul din Piata Tricolorului, in fata Prefecturii, va fi montat un teren de fotbal de dimensiuni reduse, cu tribune, tabela de marcaj si toate cele necesare pentru desfasurarea unei astfel de competitii.

De asemenea, s-au conceput logo-uri pentru fiecare cartier in parte, s-au identificat voluntari ca si reprezentanti ai fiecarui cartier in parte si s-au format echipele numai din locuitori ai cartierelor respective. Vor fi patru grupe din care se califica mai departe numai prima clasata, reprizele vor avea 15 minute, cu o pauza de 5 minute.

In urma tragerii la sorti, componenta grupelor este urmatoarea:

Programul de desfasurare a jocurilor va fi:

Cireasa de pe tort o va constitui cu siguranta meciul dintre Primaria Municipiului Targoviste si Consiliul Judetean Dambovita, ce se va desfasura duminica 8-septembrie la orele 18:00!

Iata si componenta echipelor:

Primăria Târgoviște: Boriga, Dobanda, Patrascu, Raducanu, Paunescu, I.Tutuianu, Albu, Prisacaru, Bozieru, Cioaca, Stan, Dumitrescu, Radulescu, Tica.

Consiliul Județean Dâmbovița: Ad. Tutuianu, Marinescu, Grozavu, Lupoiu, Chitescu, Ion Sorin, Cl. Vasile, Ad. Dumitru, Moldoveanu, Moise, Olteanu, Banila, Mocanu, Buta, Marin Petre, J. Popescu, C. Popescu, Stefan, Stoica.

Echipamentele vor fi personalizate, iar atmosfera va fi una cu siguranta incinsa, avand in vedere prezenta majoretelor, proaspat vicecampioane europene, la acest eveniment.

„Este un eveniment inedit si un semnal clar dat de autoritati, acela de a indruma locuitorii spre miscare, spre sport in mod organizat. Ne-am gandit sa dam personalitate fiecarui cartier in parte, tinerii manifestand dorinta de apartenenta la un grup cu identitate, dar si sa contribuim prin acest tip de evenimente la o crestere a calitatii vietii locuitorilor municipiului. Imi pare rau ca cei din cartierul Priseaca si Micro II nu au reusit sa faca o echipa, dar ii asteptam la urmatoarele evenimente.  Faptul ca am invitat CJD la un meci amical, nu inseamna decat dorinta de a da un exemplu prin noi insine si sa aratam tuturor ca spiritul de fair-play exista in fiecare dintre noi, el nu trebuie decat cultivat.” Ciprian Prisacaru – viceprimarul Municipiului Targoviste.a

leave a reply