În criza COVID-19, primarul Târgoviștei transmite zilnic online informații importante. Cristian Stan face și un apel la responsabilitate din partea cetățenilor atunci când sună la numerele de telefon destinate persoanelor aflate în dificultate.

Ana Maria Popescu 25/03/2020 0
În criza COVID-19, primarul Târgoviștei transmite zilnic online informații importante. Cristian Stan face și un apel la responsabilitate din partea cetățenilor atunci când sună la numerele de telefon destinate persoanelor aflate în dificultate.

Aproape zilnic, prin intermediul unor sesiuni live pe o rețea de socializare, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, le comunică locuitorilor orașului noile măsuri luate de administrație pentru combaterea COVID-19, restricțiile impuse de Ordonanțele militare, modificările apărute la nivelul direcțiilor primăriei, dar și modul cum pot lua legătura cu reprezentanții administrației locale în caz de nevoie.

Edilul municipiului face însă un apel la târgovișteni să dea dovadă de responsabilitate și să nu apeleze numerele de telefon puse la dispoziție de administrația locală numai dacă au nevoie de un ajutor real, achiziționarea de alimente, medicamente, nu pentru plimbarea animalelor de companie, așa cum s-a întâmplat recent…

De asemenea, edilul a anunțat târgoviștenii că dacă există situații în care expira valabilitatea unor documente în această perioadă acestea pot fi, fără probleme, preschimbate într-un termen de 90 de zile de la încetarea acestei stării de urgență.

„Pentru că suntem într-o perioadă foarte delicată, fac apel la responsabilitate. Am primit telefoane de la persoane care nu doreau alimente sau medicamente, în schimb doreau să vină cineva de la Primărie să-i plimbe câinele. Mi se pare o chestiune care chiar nu are ce să caute în situația în care ne aflăm. Bineînțeles că nu am dat curs acestei solicitări, însă primim și asemenea tipuri de solicitări. De aceea, fac apel la responsabilitate. Poate că în această perioadă o altă persoană avea nevoie de medicamente, de alimente… (…)

Mai fac un anunț important, pentru oamenii care sunt îngrijorați că le expiră valabilitatea unor documente. Potrivit Ordonanței Militare, documentele care expiră pe perioada stării de urgență, eliberate de autoritățile publice, pot fi preschimbate într-un termen de 90 de zile de la data încetării stării de urgență. Practic, este o prelungire de valabilitate”, a subliniat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Mai multe informații despre măsurile și problemele de la nivelul municipiului regăsiți în video-ul atașat:

Leave A Response »