În comuna Glodeni, din cauza caniculei,apa cu porția

Vremea caniculară “a topit” conductele de apă din comuna Glodeni. Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa nu poate asigura tot necesarul în  această perioadă, aşa că va apă cu porţia în Glodeni Deal.

În comuna Glodeni, din cauza caniculei,apa cu porția

Potrivit CATD, în zilele de 22, 24, 26, 28, 30 iulie se va furniza apa între orele 17:00 – 22:00 în localităţile: Schela, Malul Mierii şi Livezi. În zilele de 23, 25, 27, 29, 31.07.2015, se va furniza apa între orele 17:00 – 22:00 în localităţile: Poiana Mare, Gusoiu, Lăculeţe şi centrul comunei Glodeni.

Reluarea alimentării cu apa se va face conform procedurilor legale. Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomanda a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore), CATD recomandă ca apa să fie fiartă în scop potabil timp de 10 minute.

Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa nu poate asigura tot necesarul în  această perioadă caniculară, în comuna Glodeni.

  • Cel putin ei au in fiecare zi,dupa un program.In Vulcana Pandele,satele Gura Vulcanei si Toculesti,programul de livrare a apei potabile este o zi da una nu,ceea ce face vita un calvar! Poate conducerea companiei de apa se muta la Vulcana Pandele sa simta pe propia piele acest program!

leave a reply