Horoscop zilnic, 28 octombrie 2015. O intamplare le va defini astazi viitorul Taurilor. Ce se intampla cu celelalte zodii

Horoscop zilnic, 28 octombrie 2015. O zi echilibrata. Starea de spirit buna o sa fie cea care ne va ajuta sa ducem la bun sfarsit toate demersurile si sa conservam armonia din familie.

Horoscop 2015 SCORPION – O sa aveti o explicatie cu fiinta iubita, ca sa schimbe fiecare ce-l deranjeaza pe celalat, sa va puteti intelege, tolera. Intalnire de afaceri, poate fi si un proiect particular care sa v-aduca beneficii, sa castigati bani frumosi, poate reusiti sa si semnati un contract.

Horoscop 2015 SAGETATOR – Va mai cumparati cate ceva pentru casa, daca nu cumva o sa faceti un imprumut sa va luati apartament. Ar putea veni de pe undeva o recompensa baneasca si sa-i tineti o vreme la pastrare banii, sa-i faceti o surpriza fiintei iubite, sa plecati intr-un weekend pe undeva.

Horoscop 2015 CAPRICORN – O iesire la intalnire cu prietenii diseara, puneti la cale tot felul de activitati care sa va mentina spiritul viu si poate si muschii. Poate primiti o bursa de studiu sau va-ncumetati sa plecati in strainatate ca sa munciti, macar pe o perioada de timp, daca nu de tot.

Horoscop 2015 VARSATOR – Poate fixati o revedere-pe viu cu cineva, dupa lungi conversatii in retelele de socializare. Se face o recalculare, ceva care o sa v-aduca un surplus salarial, cu care o sa va permiteti niste lucruri la care n-ati avut acces.

Horoscop 2015 PESTI – O problema de sanatate revine daca n-ati bagat-o-nseama acum vreo luna si ceva. Demersurile care tin de legalizarea unor acte va reusesc si o sa puteti face niste achizitii, sa va-nscrieti la niste cursuri, la examene, sa faceti progrese.

Horoscop 2015 BERBEC – Poate-aveti de semnat un act la notar si pregatiti si banii de taxe, sa nu va ia prin surprindere suma! Or sa va intre bani, poate dati o raita pe la cumparaturi si o sa le luati celor mici ce v-au cerut, restul poate sa mai astepte.

Horoscop 2015 TAUR – Se poate sa va ia prin surprindere gestul facut de cineva care vine cu un cadou, o invitatie la cinema, la teatru. O intamplare cu ecouri prelungite, poate apare cineva in viata voastra sentimentala sau vi se aproba o cerere care-o sa va schimbe viata in bine.

Horoscop 2015 GEMENI – O sa treaca diseara cineva pe la voi si poate va faceti planuri de plecat in weekend intr-o excursie. Ati mai putea incerca sa revigorati o relatie care se cam pierduse pe drum si o sa tineti cont de lucrurile care va privesc si care nu.

Horoscop 2015 RAC – Foarte posibil rendez-vous, o sa va faceti confidente, va luati angajamente sau unul singur si bun! O sa lamuriti o chestiune de afaceri, chiar si prin telefon, dar se poate si-ntre patru ochi, ca sa discutati la cald totul.

Horoscop 2015 LEU – O sa fiti incintati de oferta de lucru sau poate e o postura noua in cadrul aceluiasi serviciu si va convine. Se poate sa va implicati intr-o activitate de timp liber, un hobby, poate fi ceva creativ sau un sport de placere, va faceti abonament la o sala de fitness.

Horoscop 2015 FECIOARA – Apare cineva care o sa va creeze o stare de spirit cat se poate de buna si-o sa va faceti planuri si pentru urmatoarele zile. Va pot intra bani din urma si sa va miscati cu mai multa usurinta si-o s-aveti cu ce sa dati o fuga la rude, sa va petreceti cateva ore sau zile impreuna.

Horoscop 2015 BALANTA – Se-anunta vremuri mai bune pentru relatia sentimentala, dar nu inainte de a face unele schimbari de atitudine. Ati putea rezolva o problema care tine de notar sa perfectati un contract, un act de mostenire, o intelegere intre soti, membrii familiei, si o sa fie perfect.

leave a reply