Horoscop zilnic 14 octombrie 2015 Sagetatorii au parte de un nou inceput, iar Balantele fac un salt in cariera

O sa ne straduim sa rezolvam mai multe treburi deodata si o sa avem succes, o sa vedeti – totul e sa fim perseverenti si s-avem incredere in fortele noastre.
Horoscop 2015 BALANTA -Noutati, se intampla tot felul de lucruri care sa va ridice moralul, sa va dea idei pentru viitoarele proiecte, sa faceti un salt in cariera in viitorul apropiat. Vi se propune un job suplimentar, un gen de colaborare care v-ar prinde bine si v-ar aduce inca un salariu.
Horoscop 2015 SCORPION -E un soi de agitatie la locul de munca si e bine sa fiti pe faza sa prindeti un post care sa v-aduca un surplus salarial si vizibilitate. Ati putea incasa acei bani cu care sa le luati alor vostri, copiilor, ce au nevoie, ca au asteptat destul.
Horoscop 2015 SAGETATOR -Se poate sa cochetati cu ideea de a pleca la studii sau sa munciti in alta parte a tarii sau a lumii si sa fie un nou inceput pentru voi. I-ati putea cere sefului unele inlesniri, pe care chiar daca nu le veti primi imediat, Jupiter se va ocupa sa vi le-aduca in scurt timp.
13 octombrie 2015. Fecioarele scapa de tensiunile in cuplu, iar Taurii ar putea primi o marire de salariu
Horoscop 2015 CAPRICORN -Poate faceti un efort sa scapati de lucrurile care nu va convin, sa va spuneti punctul de vedere in relatia de cuplu, sa faceti echipa odata si-odata. Se va lua o decizie in biroul sefilor si, in cel mai bun caz, o sa va puteti spune si voi parerea.
Horoscop 2015 VARSATOR -Se observa niste cheltuieli neprevazute, dar si bani la care sa nu va fi asteptat, in afara celor despre care stiti – dar una peste alta, o sa va descurcati. O sa perfectati o situatie ca sa puteti lua banii cuveniti sau bunurile, sa puteti continua o forma de invatamant, poate.
Horoscop 2015 PESTI -O sa intrati la cheltuiala poate pentru ca trebuie sa platiti niste bani din urma, facturi, restante la banca – diverse – si-o sa va redresati din mers, asa. Poate iesiti la o plimbare ca sa-i spuneti ceva special fiintei iubite intr-un spatiu neutru.
Horoscop 2015 BERBEC -O sa luati un examen, o nota buna la scoala, un calificativ, va descurcati la un interviu, se rezolva si partea birocratica a unei chestiuni care tine de serviciu. O sa puteti trece cu mare usurinta peste o suparare, o neintelegere in relatia de cuplu si o sa decurga totul frumos.
Horoscop 2015 TAUR -Puneti bani deoparte sa-i faceti o surpriza partenerului de cuplu, sa plecati in weekend pe undeva sau sa-i luati un cadou scump. O sa aflati ce gandeste cu adevarat fiinta iubita si veti sti ce e de facut si ce greseli sa evitati ca sa va puteti intelege.
Horoscop 2015 GEMENI -O sa puteti gasi ceva in particular, daca nu v-ajung banii din salariu si o sa va impacati cu ideea ca mai ramane putin timp pentru voi si pentru familie. Se poate sa mai investiti niste bani in casa, dar cu masura, pentru ca aveti alte lucruri pe cap.
Horoscop 2015 RAC -Se pare c-o sa va puneti de acord cu partenerii de afaceri in privinta unor reguli contractuale ca sa asigurati bunul mers al unei activitati in care sunteti implicati. Poate va fac parintii, socrii, cineva din familie, o piesa de mobilier cadou sau o masina, fie ea si cu niscaiva km la bord.
Horoscop 2015 LEU -O sa puneti la bataie idei, strategii, resurse de tot felul ca sa dati drumul unui proiect care-o sa v-aduca recunoasterea breslei si a altor oameni. O surpriza placuta din partea cuiva apropiat, poate fi un cadou, o iesire la masa, la spectacol, la plimbare, ceva care sa va unga pe suflet.
Horoscop 2015 FECIOARA -Se pare c-o sa cheltuiti niste bani pe reparatiile casei, pregatiti si conservele, vinul, dulceturile pentru iarna si va straduiti sa nu depasiti bugetul alocat. O sa vi se multumeasca pentru un gest facut candva, pentru un efort care a salvat o situatie si pot fi chiar si bani, nu numai strangeri de mana.

leave a reply